– ekstremt skuffende – ØIF Arendal

– ekstremt skuffende

ØIF Arendal tapte i kveld kampen borte på Jæren, og Nærbø tok seg videre til sin første senior NM-Finale noensinne.

Dessverre for oss og våre gutter så ente det med tap i Nærbø torsdag kveld. For i en kamp det blå hjemmelaget var best, så var det mye som ikke stemte for ØIF Arendal.

– Det er sykt frustrende og skuffende. Vi kommer oss aldri opp på toppnivået vårt, det nivået vi vet at vi har inne. Det stanger imot, sier ØIF Arendal kaptein, Kristian Rammel.

Hvordan er det i garderoben nå?

– Nei det er selvsagt en skuffet gjeng som sitter der. Mange henger på hode og irriterer seg over at vi ikke kom opp der vi skal. Vi brenner fryktelig mange sjanser… Nei, vi er rett og slett veldig skuffet.

Visekaptein, Josip Vidovic prøver også å sette ord på hva som skjedde. Men forståelig nok er det utfordrende etter dagens NM-exit.

– Det er ekstremt skuffende. De scorer og vi bommer, så enkelt er det. De som scorer mest de vinner.

Han utdyper…

– Jeg føler egentlig ikke at vi spiller så dårlig, vi klarer bare ikke å sette sjansene. Vi mister selvtillit når vi bommer, og Nærbø får selvtillit når de scorer.

Men hva er det som egentlig skjer her, hvorfor vil det seg ikke?

– Nei jeg vet ikke, vi bommer som sagt mye. Men vi har også mange sjanser som vi burde sette. Kanskje keeperen til Nærbø hadde en god dag, vi skyter kanskje også litt dårlig… Men han står bra, sier en tydelig berørt visekaptein.

– Det blir rett og slett en vanskelig kamp for oss, dessverre.