Nærbø har rustet Nye Loen til kamp! – ØIF Arendal

Nærbø har rustet Nye Loen til kamp!

Nærbø sparer ikke på noe før kveldens match. På grunn av Covid-19 så har det kommet restriksjoner rundt sitteplasser i idrettshaller om at benker ikke gjelder som fastmonterte setter. Det har Nærbø no gjort noe med, og får ha 200 stykker på kveldens kamp!

Aldri før har Nærbø kommet så langt i senior-NM. Kvartfinalen mot Fyllingen/Bergen var historisk, og Nærbø nådde sin første NM-semifinale noensinne. Nå har de rustet opp Nye Loen hallen før stor oppgjøret mot ØIF Arendal, slik at hjemmelaget kan få mest mulig støtte fra tribunen.

For de siste dagene så har Nærbø installert fastmonterte plasser i hallen, og vil av den grunn ha muligheten til å ha 200 ivrige og engasjerte Nærbø supportere på tribunen.

Foto: Nærbø IL

…Og akkurat det er grunn for at Nærbø i Nye Loen er så vanskelig.

For i Sparebanken Sør Amfi har vi ved flere anledninger fått sett hvor ivrig supporterne fra Jæren er, og vi har med jevne mellomrom lat oss imponere av engasjementet for klubben.

Nærbø fyller ofte tribunen i Sparebanken Sør Amfi. Nå vil disse nok også være med å fylle Nye Loen.

Disse 200 tilskuere som uten tvil vil lage liv fra seg i dagens match er de som bidrar til at de unge blå heltene på banen kan levere på øverste nivå. Det gir de et ekstra gir.

Så selv om ØIF Arendal muligens er favoritter på papiret, så kan en fort si som Marinko Kurtovic og hans kaptein, Kristian Rammel gjør. Det kommer til bli en steintøff kamp som er og blir helt åpen!

LES OGSÅ: Marinko Kurtovic: – Dette er vinneroppskriften!