Supporterbloggen – Blir det finale? – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Blir det finale?

Det er alltid mye følelser i sving før håndballkamper, foran dagens kamp er det litt ekstra, av flere grunner.

Det er semifinaledag. Jeg kjenner på spenning foran en semifinale som jeg alltid har gjort, jeg kjenner på en stolthet over at laget jeg elsker har tatt seg hit, jeg kjenner på en kjærlighet for at jeg igjennom håndballen har blitt kjent med så mange gode folk i Ålgård håndballklubb som iherdig prøvde å få tak i to billetter til meg og mamma. Jeg har også vært frustrert over måten håndballforbundet har håndtert utfordringene som kom da Olaf ble tatt ut til samling og kamp med A-landslaget. Begge semifinalene kunne blitt utsatt, desverre for Olaf fikk ØIF Arendal avslag. Jeg heier på han og gleder meg til å se han spille med flagget på brystet og dele posisjonen med «vår» Magnus Jøndal.

Les også: ØIF Arendal kapteinen: – Det blir en mer åpen kamp enn folk tror!

Det er ofte vanskelig å møte Nærbø i Nye Loen. De har et hjemmepublikum som støtter laget sitt fra tribunen. ØIF Arendal vant med 9 mål i Sparebanken Sør Amfi tidligere denne sesongen, men det er NM, og jeg kan ikke si det nok ganger, det er vinn eller forsvinn og en helt ny kamp som skal spilles. Kampen er historisk for Nærbø sin del, for første gang spiller de semifinale på seniornivå, og våre spillere må ta grep fra første sekund!

Helt frem til i går ettermiddag kjente jeg på en liten sorg over at jeg ikke kunne sitte på tribunen. Det er alltid god stemning i Nye Loen og det er gøy å være tilskuer der. Jeg ønsker jo også selvfølgelig å støtte laget i hver kamp. Håpet om billett var for lengst slukket. Vi hadde prøvd alt og jeg skulle se kampen på Sportsbaren. Da Marinko ringte til mamma for å spør om vi var interessert i å se kampen «live» i Nye Loen kom gledestårene frem. Dette var virkelig noe vi ikke kunne takke nei til. Jeg gleder meg til roadtrip og til å kunne støtte ØIF Arendal fra tribunen. Jeg og mamma lover at vi skal gi alt for å hjelpe laget og jeg skal heie for alle mine håndballvenner jeg vet ville vært der og som jeg savner å reise på supporterturer med. I kveld må vi se et lag som spiller med hjerte på utsiden av drakta og viser en enorm ATTITYD! Det er på tide med en ny cupfinale. GOD KAMP!