Marinko Kurtovic: – Dette er vinneroppskriften! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Dette er vinneroppskriften!

Han er langt i fra en beskjeden type. Vi kjenner alle Marinko Kurtovic som en glad og skjermende kar med et topp humør. Slik kunne han også beskrives like før avreise til Jæren!

ØIF Arendals bestemenn er på vei til Nærbø. Dagens NM-Semifinale som blir sendt på TV2 er sesongens største og viktigste kamp. Det vet samtlige i den røde og sorte bussen som er på vei mot Rogaland.

Nå forteller ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic hva forventninger han har til i kveld.

– Vi forventer seier. Rett og slett seier.

Den smilende svensken utdyper at seieren er utrolig viktig i dag. Cupfinalen er noe som er uttalt som en av sesongens store mål, og nå er det innenfor rekkevidde.

Han tøyser og skøyer litt i kjent stil før alvoret senker seg igjen og han forklarer hva som blir den store vinner oppskriften i Nærbø.

– «Attityd»

– Attityd blir vinner oppskriften. Vi skal fremstå smarte og gode i dag. Vi skal levere varene. For at vi skal gjøre det så må vi ha 100% fokus og troen på oss selv.

LES OGSÅ: Dette tror de to håndball leirene før NM-Semifinalen!

Han forteller videre at Nærbø slettes ikke er noe kasteball, og vet godt hva slags bragder som er oppnådd i Nye Loen hallen.

– Dette er et lag som alltid har mye energi. Hjemme på «fjøset» så har de ikke respekt for «något lag»!

– De unge lokale heltene fra Jæren kan ligge inder med 7-8 mål og kjempe knallhardt. De gir seg aldri før dommeren blåser, og selv om de er unge og kanskje mindre rutinert enn oss så har de masse av erfaring og kjenner hverandre svært godt. De har en fordel i det. Tidvis er det akkurat som at de kan se hverandre i «mørke», så godt kjenner de hverandre, sier Marinko.

ØIF Arendal bussen er klar for avgang, vi spør Marinko om et siste spørsmål om hva sannsynligheten for å gå videre er.

– Med attityd så er vi små favoritter. Uten attityd er vi ikke favoritter. Vi går for seier, og vi må ha attityd, små roper en energisk Marinko før han løper inn i bussen.

Kampen ser du i kveld på TV2sport2 eller TV2Sumo fra klokken 7!