Han har vært «den store, stygge ulven» for ØIF Arendal så langt i sesongen – ØIF Arendal

Han har vært «den store, stygge ulven» for ØIF Arendal så langt i sesongen

ØIF Arendal har vært et av ligaens snilleste lag så langt i sesongen og har kun Halden, Drammen og Bækkelaget foran seg på bestrafningslisten for lag. Men alle lag har noen «sorte får» som skiller seg ut og gjør seg fortjent til litt flere spill bestrafninger enn andre. Les videre å se hvem som er vår.

ØIF Arendals store stygge ulv er en kar som har vært mye i media sitt søkelys den siste tiden, men det er dog ikke for bestrafninger, men heller på grunn av hans fantastiske spill og i sammenheng med noen uklare covid-19 regler for utlandsreise. Men etter en gjennomgang av ØIF Arendals bestrafninger så langt i sesongen, så fant vi noe som gjør denne karen fortjent til en ny artig tittel, nemlig den store stygge ulven i ØIF Arendal.

Dersom du er tvil om hvem vi snakker om, så kan vi røpe at det er selveste Olaf Richter Hoffstad. For han topper nemlig bestrafningslisten for ØIF Arendal så langt i sesongen med 1 advarsel, 4 tominutters utvisninger og et rødt kort.

Nå kan det nok sies at dette ikke er helt rettferdig, at vi døper Olaf med denne Disney inspirerte tittelen, for ved det røde kortet i Stavanger så var det mange som tok hånden i været og stilte spørsmål til dommeren.

For det er nettopp dette røde kortet som gjør at han topper bestrafningslisten for oss, for det kommer nemlig flere karer bak som besitter flere advarsler og – to minutters utvisninger enn hva Olaf gjør.

Du har nok sett bilde før. Olaf som ikke forstår noe ting av utvisningen han fikk mot Viking. Den gjør at han «topper» bestrafningstabellen for klubben så langt i år.

For på en sterk og delt 2. plass så finner vi de to høyreiste gutta, Kristian Rammel (til stor overraskelse for kapteinen selv) og Lars Jakobsen. De har gjort seg fortjent til 2 advarsler og 5 to minutters hver (på 11 kamper).

Men et rødt kort veier tyngst, uansett om en har fått det på en fortjent eller ufortjent måte. Så lynvingen, Olaf, som var landslagsaktuell til denne landslagssamlingen får æren av å bære tittelen som «den store stygge ulven» for ØIF Arendal, i hvert fall foreløpig. Forhåpentligvis er dette en litt gøy trøst ettersom at han ikke fikk muligheten til å reise på samling og at det i år ikke ble NM-finale for klubben, for tittelen i seg selv (selv om den veies på bestrafninger) er jo trossalt litt sjarmerende dersom en ser på grunnlaget…

Visst du er interessert i å se hele listen over bestrafninger for ØIF Arendal, så er den som følger:

NrNavnLagKA2DRSnittSum
17Hoffstad, Olaf RichterØIF Arendal Elite1114101,618
39Rammel, KristianØIF Arendal Elite1125000,910
43Jakobsen, Lars HaubroØIF Arendal Elite1125000,910
46Vildalen, Hermann Gabriel RannebergØIF Arendal Elite644001,38
67Lindström, Richard Harry MarcØIF Arendal Elite1103000,66
71Paulsen, SondreØIF Arendal Elite1103000,66
76Pedersen, Eirik HeiaØIF Arendal Elite1133000,66
77Matic, MarioØIF Arendal Elite1123000,66
118Rannekleiv, Laurits MoØIF Arendal Elite901000,22
119Thysted, HermanØIF Arendal Elite1001000,22
123Vidovic, JosipØIF Arendal Elite1011000,22
130Gjekstad, HermannØIF Arendal Elite1101000,22