Møter laget med flest spillere på månedslag! – ØIF Arendal

Møter laget med flest spillere på månedslag!

ØIF Arendal reiser til Halden på søndag for å møte de oransje ulvene i Remmenhallen. Laget fra den gamle festningsbyen kjemper så langt en bitter kamp i nederst på tabellen, men allikevel er de laget som har flest spillere så langt på «månedens lag».

ØIF Arendal reiser Søndag østover mot grensen til Sverige for å møte Halden for 2. gang i år. I sesongåpningen så vant våre gutter 35-31 hjemme i Sparebanken Sør Amfi med Hermann Vildalen som kampens store spiller.

LES OGSÅ: En kamp mot klokken, blir han klar til oppgjøret mot Halden?

Men kampen i Halden vil bli en helt annen kamp for ulvene er vanskelig å møte nede i «bunkersen».

I fjorårets oppgjør så sleit ØIF Arendal noe voldsomt til å starte med, og hjemmelaget ledet med hele 8-0 før de røde og sorte fra Arendal våknet. Heldigvis så kom gutta mer med utover kampen og klarte til slutt å ro det i land (noe som skulle vise seg å bli avgjørende for fjorårets sølvmedalje). Det var en tøff kamp, og en slik kamp er presist det en kan forvente seg igjen når vi igjen reiser mot grensen.

For så langt i år har Halden gjort det vanskelig for mange lag som har besøkt bunkersen, med seier over sterke Haslum og 2 små tap mot henholdsvis Nærbø og Elverum, som kunne bikket begge veier. Riktig nok så har det også stanget riktig så imot for Halden, det var hjemme mot Viking hvor de tapte med hele 10 mål, men slike kamper kan oppstå og ØIF Arendal har selv fått erfart at det kan være vanskelig å møte nyopprykkede lag hjemme.

Så den kommende kampen på Søndag forventes, i lik linje med tidligere, å bli en tøff kamp mot de oransje ulvene fra Halden. Den blir dog heller ikke «mindre tøff» om en ser på «merittene» som flere av lagets spillere har fått hittil i sesongen.

For så langt har Halden vært representert flest ganger på månedslag med hele 3 spillere. Ulvene har hatt høyrekant Kasper Lien inne begge ganger, og linjespiller Hannes Nystrøm for oktober og det samme med målvakten, Morten Nergaard. Det er mildt sagt imponerende og helt klart noe som bygger selvtilliten i bunkersen. Dette kan leses som at Halden har fått dårlig poenguttelling så langt og at en slettes ikke må undervurdere søndagens kamp selv om de sliter i bunnen av tabellen.

For våre gutter sin del så tar de i den kommende kampen svært, svært seriøst. Etter tapet i NM-Semifinalen mot Nærbø så er gutta heltent på at søndagens kamp må vinnes. For det er ingenting som smaker bedre med en seier etter et tap…