Snart slippes en fantastisk ØIF Arendal nyhet! – ØIF Arendal

Snart slippes en fantastisk ØIF Arendal nyhet!

Vi anbefaler alle med hjerte i klubben om å følge med på oifarendal.no i løpet av de neste timene og dagene. For det kommer mye godt lesestoff opp mot Halden kampen, men også saker om en fantastisk ØIF Arendal nyhet!

I kjent stil så bygger vi opp spenningen rundt en kommende stor nyhet. For opp gjennom har det blitt en liten tradisjon fra vår side å gjøre det slik. Det skaper magi og den lille ekstra gode spenning som vi liker så godt.

For mellom sakene om den kommende bortekampen mot Halden, så vil vi slippe en fantastisk nyhet som vi vet at mange med hjerte for klubben vil like. Hva det er kan vi ikke si riktig enda, men vi kan gi et lite hint i videoen under.

La fantasien løpe løpsk og fortell oss gjerne hva du tror det er i kommentarfeltet på Facebook. For i akkurat dette tilfellet så kan det være mange ting…

Vi røper ikke mer for nå, men vil komme tilbake snart med mer informasjon, så følg med!

LES OGSÅ: Møter laget med flest spillere på månedens lag!