– Samholdet og solidariteten her er unikt! – ØIF Arendal

– Samholdet og solidariteten her er unikt!

Kristijan Jurisic har denne uken signert en ny kontrakt med ØIF Arendal, det er fantastiske nyheter for klubben og alle rundt med hjerte for ØIF Arendal. Han forteller at valget var veldig enkelt!

Det er en gledens dag, for på en slik flott Lørdags morgen kan vi endelig melde at ØIF Arendal målvakten fortsetter karrieren sin her i Arendal. Kristijan Jurisic forteller at valget om å signere ny kontrakt var svært enkelt.

– Grunnen for at jeg signerer ny kontrakt med klubben handler om at jeg er veldig fornøyd med utviklingen jeg har hatt her de siste årene. Jeg er stolt og imponert hvor klubben som har og jobber målrettet og godt for at vi som spillere kan ha best mulig utvikling. Det har for min del gitt resultater og jeg føler at det er her jeg skal være for å ta enda nye skritt som håndballspiller. I ØIF Arendal får jeg muligheten til å fortsette med det gode arbeidet som vi sammen har lagt ned og er sikker på at det vil gi ytterligere resultater for meg videre.

Kristijan forteller også at byen og samfunnet rundt var en stor faktor for at valget om å fortsette her i sørlandsperlen var riktig.

– Jeg må også si det hjalp på avgjørelsen at jeg og min kjæreste trives godt i Arendal som sted og ikke minst den enorme interessen fra folk rundt om, både i og utenfor klubben. Uten dem så hadde det vært vanskelig for oss å holde på med dette på det nivået vi gjør. Jeg vil bare si en takk til alle som følger med, for her er det utrolig gøy å spille håndball.

Men det som tronet øverst for ØIF Arendal målvakten var det unike samholdet og solidariteten som gutta på laget har sammen. Han forteller at tiden som håndballspiller i Arendal har vært både gøy og tidvis utfordrende, men at fellesbetegnelsen på det hele har vært at samholdet i klubben trumfer alle utfordringer som måtte komme.

– Tiden min så langt i ØIF Arendal har vært svært fin, med unntak av tiden jeg var ute med skade. Siden jeg kom tilbake, har vi opplevd mye bra og jeg sitter igjen med minner for livet. For eksempel så husker jeg Europaturen turen til Tyrkia. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme av mange årsaker, mest fordi det var en ordentlig dritt-tur, bokstavelig talt, samtidig som det er en vanvittig morsom historie. Samme gjelder også sesongen vi tok seriegull og bussturen hjem. Det er også verdt å nevne fjorårets sesong, hvor vi etter en trøblete start på sesongen klarte å berge en sølvmedalje takket være en god 2. halvdel. Jeg vil mest av alt trekke frem en utenomsportslig hendelse som skjedde på våren 2020, nemlig COVID-19. Av alt vi har fått til som lag, så vil jeg påstå at det står øverst. Samholdet og solidariteten var på et helt annet nivå og sammen kom vi igjennom den tøffe tiden som en mer sammensveiset gruppe. Vi klarte å holde oss positive i en ellers ganske dyster tid og jeg vet at det har hjulpet oss mye i veien videre. Jeg har stor tro på fremtiden for oss, både som lag og klubb.

Kristijan har signert en 3 åring kontrakt, som binder han til ØIF Arendal til og med ut 2023/24 sesongen. Les mer om hans sportslig mål her.