Supporterbloggen – Ingen Harry-tur på Svermen denne gang! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Ingen Harry-tur på Svermen denne gang!

Dagen er kommet for å slå tilbake! Våre fantastiske spillere skal farlig nær svenskegrensen, uten Svermen denne gangen.

Det er rart å ikke skulle reise til Halden. De siste sesongene har vi kombinert denne turen med et Svermenjulebord. Vi har vært flere ganger med ferja over til Sverige med felles mat på båten og litt shopping i nabolandet. Vi har også hatt julemiddag og omvisning på Fredriksten festning i Halden. Det har vært en tur som har vært veldig mye mer enn bare håndballkampen, og i dag får jeg sitte hjemme og se frem til neste gang vi kan organisere en slik tur igjen.

ØIF Arendal møtte Halden i serieåpningen, da vant ØIF med 4 mål. Det er vanskelig å møte Halden på bortebane, de spiller i en liten hall som minner om en gymsal med dunkel belysning. I dagens kamp har de en liten hjemmebanefordel med 50 tilskuere på tribunen, etter nye Covid-19 regler er det påkrevd med fastmonterte seter dersom man skal ta inn 200 tilskuere. Halden hadde 3 mann på månedens lag i oktober, der i blant en «gammel» kjenning. De fleste kjenner han fra Elverum, Morten Nergaard. Han kom inn etter sesongstart, og er derfor en ny spiller siden sist oppgjør. ØIF Arendal vil slå tilbake fra cup-exiten sist uke, Halden vil slå tilbake fra tap mot Fyllingen Bergen.

LES OGSÅ: Møter laget med flest spillere på månedslag!

Jeg skulle så gjerne ha vært i Remmenhallen for å støtte guttene både fordi jeg ønsker å sitte ringside i hver kamp men også for å vise de at etter ett tap reiser vi oss sammen igjen! Jeg får nøye meg med støtte fra stua i kveld. Det blir en tøff kamp hvor det er viktig å få skuddene forbi Nergaard. De har klart det før og jeg har troa på at de gjør det igjen. Jeg gleder meg til enda et oppgjør i Rema 1000 ligaen. GOD KAMP!