Lars Jakobsen: – Bunnlag mot topplag, spiller ingen rolle! – ØIF Arendal

Lars Jakobsen: – Bunnlag mot topplag, spiller ingen rolle!

Lars Jakobsen har scoret sine mål i Remmenhallen, for før han kom til ØIF Arendal første gangen så var han fast på laget som spiller sine kamper i «bunkersen». Nå advarer han mot å se litt på kampen mot bunnlaget.

Nå er det mange år siden han spilte for ulvene fra Halden, men målene, menneskene rundt og Remmenhallen sitter fortsatt friskt i minne. For tiden i Halden var fin, selv om dansken nå forteller at Arendal er bedre.

– Ja, tiden i Halden var fin men dette blir som en vanlig kamp for meg. Det er såpass lenge siden jeg spilte der og jeg tror ikke det er noen tidligere lagkamerater av meg igjen der, så jeg tenker ikke så mye over det. Men det er jo stadig flere av de samme menneskene rundt klubben, så jeg kjenner nok noen fjes igjen.

Men hvor likte du deg best mellom Halden og Arendal?

– Hehe, nei altså det er jo ikke overraskende nok Arendal. Halden er jo litt kjipt i forhold til Arendal. Både som by og på et sportslig syn. Det som er gøy med Arendal er den geografiske beliggenheten, det er nærmere Danmark, noe som naturligvis er positivt for meg. I tillegg så trives vi svært godt i byen her og er veldig glad i folkene som bor her.

Han fortsetter…

– Så er jo det sportslig noe helt annet enn i Halden. I Halden har man en trang liten hall i Remmenhallen, mens her har vi en av Norges beste haller i Sparebanken Sør Amfi. Det er jo uten tvil et bedre og mer profesjonelt opplegg her, men det skulle jo også bare mangle.

LES OGSÅ: Supporterbloggen: – ingen harry tur på Svermen denne gangen!

Men så driver samtalen over til den kommende bortekampen. Nå skal ØIF Arendal prøve å revansjere det kjedelige tapet i NM-semifinalen, og en vil automatisk tenke at dagens match skal være fin og enkel mulighet til å gjøre det dersom en kikker på tabellen. Men Lars Jakobsen advarer om at oppgjøret i Remmenhallen er alt annet enn enkelt.

– Jeg tror ikke at det finnes noen som reiser til Halden og tenker dette er en lett kamp bare fordi at de ligger i bunnen av tabellen. Det er jo et litt skummelt sted og spille med en liten hall og alt det der… Og så er de bedre på hjemmebane enn borte, så vi må ta denne kampen svært alvorlig.

i fjorårets oppgjør kom ØIF Arendal under svært tidlig, og det tok lang tid før gutta våknet og klarte å ro kampen i land. Hva tenker du om det?

– Nei, jeg har ikke så mye tanker rundt det. Jeg var ikke med og det var sist sesong, så det spiller ikke noe stor rolle. Det er bare viktig at vi tar dette på alvor for vi trenger en seier nå etter NM-exiten.

Se dagens match mot Halden på direktesport.no fra kl.17:00