En fantastisk avslutning på et heseblesende oppgjør! – ØIF Arendal

En fantastisk avslutning på et heseblesende oppgjør!

I en vanvittig tøff kamp så vinner ØIF Arendal 25-28 til slutt, slik var kampen!

ØIF Arendal starter med Sander Simonsen og Olaf Ritcher Hoffstad på hver sin ving. Sondre Paulsen i angrep (Eirik Heia Pedersen i forsvar) og Lars Jakobsen på backene. I midten har vi Josip Vidovic og Kristian Rammel på linjen. I mål finner vi Kristijan Jurisic.

5’ Kampen er i gang. Den starter godt for hjemmelaget som lager to flotte mål via gjennomspill. Begge ballene sitter nærmere krysset. Minner litt om starten på sist kamp i Remmenhallen. ØIF Arendal våkner dog tidligere enn den gang og utligner raskt til 2-2 med henholdsvis Olaf Ritcher Hoffstad og Kristian Rammel.

10’ Så er det så langt i fra en får det fra sist oppgjør her. For nå stanger det veldig i mot for hjemmelaget som bommer, skyter over og ut på siden. En liten periode uten mål for Halden, mens ØIF Arendal får scorer på sine muligheter. Stillingen er 3-5 til våre gutter.

13’ ØIF Arendal straffer et dårlig Halden. Halden avslutter utenfor men ballen triller tilbake i beina på Jurisic. Det utnytter målvakten maksimalt og setter i gang et raskt angrep (med god hjelp av en veldig vokal Marinko Kurtovic) ballen ender opp hos Sander Simonsen som får en enkel jobb med å sette den i nettet. Godt ØIF Arendal spill, men hjemmelaget henger med selv om de blir hardt straffet. Stillingen er 6-7.

17’ Kjempe gøy å se Hermann Vildalen tilbake fra skade. Han får muligheten fra dagens 2. 7 meter og setter den i nettet!

18’ Ramler Halden av? Hehe, Kristian Rammel setter en litt rotete kontring i nettet. Litt heldig at den ballen kom inn til målet kanskje.

20’ Ja, nå ramler hjemmelaget av her. I hvert fall for en periode, for Rammel scorer på en lik kontring. I tillegg så stanger Halden noe voldsomt bak, en miks av at våre gutter er gode og at ulvene er dårlige. Men kampen er dog langt fra avgjort enda, så her har Halden tid til å rette på sine feil. Vi håper selvsagt ikke det. Stillingen er 6-10

23’ mulig at undertegnede «Jinxet» det hele nå, for plutselig så sliter ØIF Arendal noe fælt og gutta begynner å gjøre dårlige vurderinger. Det utnytter de svarte og oransje og kontrer inn to mål på våre gutter, stillingen er 8-10.

25’ Så spilles Breakin’ the Law (Breaking the Law) av Judas Priest på anlegget her mens dommeren gir Olaf Ritcher Hoffstad kampens første 2 minutters. Ikke noe å si på den.

27’ Timeout ØIF Arendal. Stillingen er 9-10.

28’ Så scorer Olaf Ritcher Hoffstad på en kontring. Flott spill av ØIF Arendal.

28’ Timeout Halden, stillingen er 9-11.

30’ Så roter ØIF Arendal i angrep med bare noen sekunder igjen. Dårlig og ikke bra feil, fører til en kontring for Halden som setter den med 2 sekunder igjen av omgangen. De scorer og det står 10-12 til pause!

30’ Pause. ØIF Arendal spiller en god første omgang, en strålende forsvarskamp så langt. Angrepsspillet er dog ikke så imponerende så langt.

33’ kampen er i gang igjen, og begge lag har fått en «god start». Fremover har det i hvert fall løsnet for begge lag… Stillingen er 13-15.

38’ ikke mye å skryte av nå hos ØIF Arendal. Selv med en utvisning til Halden så går det dårlig fremover. Nå kan Halden utligne til 15-15 når de nå kommer fremover.

39’ Så var utligningen et faktum, Halden har kommet tilbake etter ØIF Arendals lille luke. Målet kommer dog med en bismak for Halden, for målscorer Schrøder får seg en smell.

40’ Så er Halden foran, 17-16.

OPS, det var riktig nok ikke Schrøder som fikk en smell, men Jensen.

44’ voldsomt aggressivt Halden lag i forsvar, ØIF Arendal får ikke spilt seg igjennom.

45’ Så kontrer Halden inn et mål, men våre gutter svarer med Mario Matic som kommer seg gjennom og setter ballen i mål.

45’ Halden straffe og Andre Bergsholm Kristensen får prøve seg. Nærme men Halden scorer til 19-18.

47’ Hermann Vildalen med ny 7meter, hans tredje i dag. Denne går også i mål. 19-19 nå. Halden får forøvrig en 2 minutters utvisning.

50’ blir kamp helt inn dette. Eller kanskje ikke… Eirik Heia Pedersen opp på 9 meter og setter den i nettet. Flott skudd! Stillingen er nå 20-21.

54’ To raske av ØIF Arendal, først en herlig scoring av Sander Løvlie Simonsen så på motsatt kant hvor Lars Jakobsen er på tur. Finter bort Halden spilleren og setter den i motsatt kryss! 22-24 nå!

54’ Mr. Løvlie Simonsen med en 2 minutters, vanskelig å si hva som skjer fra mitt hold.

56’ teknisk feil begge veier nå, men Halden får til slutt mål på en kontring. 23-24.

58’ Høy temperatur og stressfaktor her nå. Dommeren blåser konstant i begge ender og krigen er virkelig på sitt øverste punkt nå.

59’ SÅ TAR KRISTIJAN JURISIC EN 7 METER MED 1,20 IGJEN Å SPILLE! 24-26 til ØIF Arendal.

59’ ØIF Arendal timeout

60’ Så vinner vi den heseblesende kampen til slutt med Sander Simonsen som kampens store spiller og målscorer! Reaksjoner kommer!