Autostrada valgte leverandør fra B2B-nettverket! – ØIF Arendal

Autostrada valgte leverandør fra B2B-nettverket!

Da Autostrada og Espen Stiansen skulle montere ladere til den nye helelektriske modellen Volvo XC40 Recharge, falt valget på en annen av ØIF Arendals sponsorer – nemlig Nedig. Noe Andreas Lundvall som er avdelingsleder for service i Nedig syntes var en lysende idé.

Espen Stiansen Autostrada og Andreas Lundvall fra Nedig

Sist fredag kom de første modellene til Volvo XC40 Recharge til Arendal og Volvo-forhandleren Autostrada. Og med den helelektriske modellen på plass var det også viktig med ladestasjoner. Espen Stiansen behøvde ikke lete langt etter underleverandør.

– Vi valgte en annen aktør fra ØIF Arendals B2B-nettverk. Vi synes klubben er flinke til å legge forholdene til rette for gode relasjoner mellom sponsorene. På den måten er klubben med på å bygge opp relasjoner mellom oss sponsorer som igjen konverteres i forretning oss i mellom, forteller han.

LES OGSÅ: – Omsetter for millioner i ØIF Arendals sponsornettverk

Autostrada kom inn i ØIF Arendals sponsorfamilie foran årets sesong. Selskapet holder til i Åsbieveien, rett over gaten til politiet i Arendal. Og selskapets daglige leder, Espen Stiansen er en tidligere «storslegge» i Øyestad IF. En venstrehendt sådan.

Hos Autostrada i Arendal forhandler de Volvo. Men moderselskapet har både Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche, Alfa Romeo, Subaru, Fiat, Jeep og Fiat nyttekjøretøy.

– NEDIG er totalleverandør av elektrotekniske anlegg, og utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg, forteller Andreas Lundvall.

LES OGSÅ: – ØIF Arendals sponsorfamilie virker både på inntekts- og kostnadssiden

– Vi påtar seg oss både små og store oppdrag enten det er rehabilitering, nybygg, service eller tavlebygging for skip og offshore. Ja, og montering av ladestasjoner hos både hos Autostrada og hjemme hos privatpersoner, kommer det muntert fra Andreas.

Besøk hjemmesiden til Nedig