Nå pågår det store dugnadsløftet for å flytte kampene til Nedenshallen! – ØIF Arendal

Nå pågår det store dugnadsløftet for å flytte kampene til Nedenshallen!

Det å flytte ØIF Arendals elitekamper tilbake til Nedeneshallen er ingen liten affære. En uke før selve kampen starter det store dugnadsløftet. Og mange dugnadstimer skal til før alt er klart til å ta i mot FyllingenBergen førstkommende tirsdag!

Som følge av at det foregår vaksinering i Sparebanken Sør Amfi, må ØIF Arendal flytte sine eliteseriekamper ut av hallen. Og etter en lengre sonderingsperiode hvor haller i Froland og Tvedestrand ble vurdert, i tillegg til Nedeneshallen, falt beslutningen på at det ble gjensyn med den gamle «storstuen». Og nå starter forberedelsene for å gjøre hallen så klar for elitehåndball som det er mulig å få den.

Og ØIF Arendals arrangementsjef, Per Carsten Michelsen, lover at det blir en flott arena. Alder og rammer tatt i betraktning.

– Gulvet flytter vi fra Sparebanken Sør Amfi. Og vi kommer også til å ta med oss både reklameskilt og seil for å kle den i klubbens kledelige farger. Ingen kommer til å kjenne igjen gamle Nedeneshallen. Men selvsagt klarer vi ikke å gjøre den like god som Sparebanken Sør Amfi.

Og han kan ikke få fullrost de mange frivillige!

– Vi har Norges desidert beste dugnadsgjeng. Nå stiller de opp på dagtid for å hjelpe oss med den store oppgaven i en periode hvor hallen ikke er opptatt til yngretrening. Vi er så heldige med denne gjengen, skryter han!