Den nye verdensrekorden i Sparebanken Sør Amfi – ØIF Arendal

Den nye verdensrekorden i Sparebanken Sør Amfi

i går før gårsdagens kamp mot Fjellhammer skulle dugnadsmedarbeiderne i ØIF Arendal prøve seg på en verdensrekord. Slik gikk det.

Du har kanskje hørt om diverse verdensrekorder innenfor ulike grener og ting? Nå kan du legge til en ny verdensrekord på denne listen. For før gårsdagens kamp så skulle ØIF Arendal prøve å sette verdensrekord på hvor fort de røde og svarte kampgulvet kunne bli lagt.

Arrangement ansvarlig, Per Carsten Michelsen forteller før verdensrekord forsøket om at de har satt seg et mål.

– Vi har jo et lite mål om å legge hele kampgulvet på under en halvtime. Det kan for noen høres nærmere umulig ut, men denne gjengen har stor rutine i å legge gulv!

Se filmen fra gårsdagens verdensrekord forsøk

Også represtanter for Gerflor (som er en av verdens største på gulvbelegg og gulvlegging) var tilstede for å få med seg rekordforsøket. De var midt sagt sjokkert når resultatet kom inn.

For ØIF Arendals dugnadsmedarbeidere slo i går verdens rekord på gulvlegging, og la hele kampgulvet på 27,21 minutter.

– Vi har aldri vært med på makan, sier represtantene fra Gerflor.

Per Carsten var veldig stolt over gjengen sin like etter at rekorden ble slått. Han kunne samme med Gerflor gi dugnadsarbeiderne en premie på 15.000kr. I tillegg så kan de også fra nå av kalle seg for verdensrekord holdere.

Men Per Carsten forteller om at det fort kan bli «flere forsøk».

– Ja, vi tror det vil være noen som vil prøve å slå vår rekord. Det skal bli vanskelig, men vi har nå satt en tid som jeg tror vi kan slå med et par minutter allerede neste gang vi prøver, sier en stolt og ambisiøs arrangement ansvarlig ØIF Arendal.

– Men en ting er sikkert. Vi er veldig stolte nå, for akkurat i dette øyeblikk så har ØIF Arendal en verdensrekord i fra Sparebanken Sør Amfi. Det er ganske kult!