DU er SÅ savnet… – ØIF Arendal

DU er SÅ savnet…

Gutta leverer solid på hjemmebane mot KRS Topphåndball. Avanserer til kvartfinale i NM! Og er med det «kun» to NM-seire fra en ny historisk NM-finale! Neste helg venter vi Drammen til toppkamp. Håndballsesong «ruler». ØIF Arendal er med, helt der oppe! Men det er noe som virkelig mangler!

Er det noe Sparebanken Sør Amfi er kjent for, så er det folkemylderet og stemningen. For temakampene med vinterfestival, oktoberfest, halloween-kamper og julekampen og alt som lager de perfekte rammer rundt Rema 1000-kampene, E-cup-kampene og NM-kampene.

Det som er med på å gjøre ØIF Arendal til ikke bare en toppklubb, men en virkelig storklubb. I norsk og nordisk sammenheng. For det er stor forskjell på nettopp det å være en toppklubb og det å være en storklubb. I det siste ligger alt det som gjør ØIF Arendal unik som klubb. Folkemengdene på kampene, arrangementene og rammene, hallen, de engasjerte dugnadsmedarbeiderne, klubbens omsetning, størrelsen på sportsbudsjettet, profilene på banen, markedsføringen og synligheten i sosiale medier. Omtalen på egne nettsider og i media for øvrig. Alt det store «sirkuset» rundt selve kampene som skaper storklubber.

Og det blir så åpenbart hvor viktig dette er. Det blir så synlig, så tydelig hvor inderlig vi alle savner akkurat DEG! Du som til vanlig, pre corona-tid gledet deg til kampene i Sparebanken Sør Amfi. Tok med deg kollegaer, venner, familie eller avtalte å møte disse i hallen. Dere som var med på å lage stemningen. Heie frem arendalittene ute på «parketten». I gjennomsnitt var det ett-tusen syvhundre (1 700) av dere, på hver kamp!!!

Dere er så inderlig savnet. Stemningen dere skaper. Bekreftelsen på at det vi driver med, på og utenfor banen, betyr noe for mange.

Vi kan ikke få sagt høyt nok, tydelig nok eller mange nok ganger hvor inderlig vi savner nettopp DEG!

ØIF Arendal som savner publikummet sitt

Vi håper at savnet er gjensidig. At du også gleder deg til vi får mulighet til å møtes, slik at vi skaper rammene rundt kampene igjen. De rammene som vi så inderlig godt vet at «tenner» gutta ute på banen ekstra. De rammene og den stemningen som gjør at våre gutter nesten kan slå ut HBC Nantes fra Europa League for et snaut år siden. Champions League-finalisten 1,5 år før vi holdt på å slå dem ut. Laget som forrige uke «banket» THW Kiel borte med 8 mål! I Sparebanken Sør Amfi klarte de bare uavgjort!

Vi savner DEG så inderlig – for uten publikum vil det ikke være mulig å skape så magiske øyeblikk som vi skaper sammen!

Frem til vi kan møtes igjen, håper vi at du følger oss tett i sosiale medier og på våre nettsider. Følger kampene når de vises i Agderposten, TV2 eller hos Amedia-avisene.

For om du savner Sparebanken Sør Amfi og gutta som feier over motstanderen på banen, kan vi love at savnet er ennå større tilbake:

DU er SÅ savnet!

Se filmen, så skjønner du hva vi mener…: