Spiller resten av serien 2020/2021 i Nedeneshallen! – ØIF Arendal

Spiller resten av serien 2020/2021 i Nedeneshallen!

ØIF Arendal skal spille resten av seriespillet 2020/2021 i Nedeneshallen.

Bakgrunn: ØIF Arendal på hall-befaring

Tidligere i januar kunne du lese om at ØIF Arendals arrangement ansvarlig, Per Carsten hadde vært på befaring rundt om i regionen for å se på alternative trening- og kamparenaer. Nå er valget falt på Nedeneshallen.

– Vi vender tilbake til våre røtter og skal spille resten av seriespillet i Nedeneshallen, sier Per Carsten.

Han fortsetter…

– Det blir per nå den beste løsningen for klubben. Vi vil flytte kampgulvet, bannere og andre klubbeffekter til Nedenes for en periode. Da vil vi kunne dresse opp den gamle «storstua» på samme måte som vi gjør i Sør Amfi. Det vil naturligvis bli noen utfordringer knyttet til plass, men vi har stor tro på at vi kan lage en god og tøff kamparena.

Per Carsten forteller at det var treningsforholdene for klubben som var den avgjørende årsaken til at Nedeneshallen nå taes i bruk igjen av ØIF Arendal.

– Når vi fikk vite at kommunen ønsket å bruke Sør Amfi til massevaksineringen så begynte vi arbeidet med å lete etter alternativer. Flere av hallene har vært aktuelle og passet vårt «kamp» behov, men det var treningshverdagen som skulle være den avgjørende årsaken til valget. For rundt om i regionen er hallene fylt opp med spirene idrett for barn og unge, det ønsker vi slettes ikke å stå i veien for, men heller fremme og heie på. Av den grunn så falt valget på Nedeneshallen som det beste alternativet, for der var det rett og slett ledig tid.

Norsk håndballforbund er også informert og har godtatt bytte, så nå er vi glad for å få Nedeneshallen på plass. Da slipper vi å tenke på usikkerheten knyttet til flytting av treninger og kamper. Nå kan vi få roen igjen og fokusere på det vi egentlig skal fokusere på, nemlig å spille best mulig håndball.

Tidligere har ØIF Arendal spilt i Nedeneshallen for fulle tribuner. Slik blir det ikke denne gangen, men det er fortsatt noe nostalgisk med å vende tilbake til den gamle hjemmearenaen.

LES OGSÅ: Ny internkamp spilles i Nedeneshallen!

Nå går Per Carsten i gang med å mobilisere menneskene i og rundt klubben, for flyttelasset fra Sør Amfi er stort.

– Ja, vi er nødt til å få mobilisert en større gruppe som kan hjelpe til med flyttingen. Forhåpentligvis kan vår fantastiske dugnadsgjeng være med og hjelpe, sier han mens smilet lurer seg frem.

LES OGSÅ: Runar kampen utsettes og ny dato er satt for videre seriespill!