Runar kampen utsettes og ny dato er satt for videre seriespill! – ØIF Arendal

Runar kampen utsettes og ny dato er satt for videre seriespill!

Runar kampen tilføyer seg i rekken av utsatte kamper, og vil få ny tid sammen med oppgjørene mot FyllingenBergen og Drammen.

FyllingenBergen og Drammen kampen er alt utsatte. Nå blir også kampen mot Runar flyttet. Oppgjøret skulle opprinnelig spilles 19.02 i Sør Amfi. Men nå bekrefter daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Barthold at 2. del av sesongen har fått ny oppstartsdato og at oppgjøret mot Sandefjordingene utgår.

For de fleste vil ikke serien starte før 24 februar, sier Hein Barthold til oifarendal.no

Det begrunner han med at alle lag skal få muligheten til å komme i kampform igjen før sesongen starter opp igjen.

– Ja, slik som situasjonen er nå så er det faktisk lag og klubber som ikke har fått prøve seg i «kamp» siden desember. Det begynner å bli et langt avbrekk av og den grunn så skal alle lag få muligheten til å gjennomføre 2 treningskamper før serie starter opp igjen.

Hva med kampene mot FyllingenBergen, Drammen og Runar?

– De kampene må vi plassere i tidsrommet 24 februar – 25 april. Det er «mye luft» her, for det er ikke så mange kamper igjen i seriespillet.

Han er for øvrig også tydelig på at utsettelsene kommer av enn annen grunn en bare den generelle kampformen.

– Det har jo frem til nå ikke vært noe smitte i lagene i Rema1000-ligaen for herrer. De kampene som er blitt utsatt nå er på grunn av karantener og nasjonale restriksjoner. Men vi har som sagt godt med luft mellom oppgjørene som kommer, så vi håper å få avviklet seriespillet på en god måte.