Bli med å påvirk ØIF Arendal og Agderpostens podcast sendinger! – ØIF Arendal

Bli med å påvirk ØIF Arendal og Agderpostens podcast sendinger!

ØIF Arendal og Agderposten startet nylig opp podcasten «Det Lille Ekstra» hvor målet er å bli enda bedre kjent med ØIF Arendals profiler, og nå kan du få muligheten til å påvirke fremtidige episoder.

BAKGRUNN: Hør ØIF Arendals og Agderpostens første podcast!

På tross av litt oppstart problemer med varierende lyd så var den første episoden med Agderposten en suksess! Vi hadde besøk av våre to trenere Andrè Jørgensen Hofstøl og vikarierende trener, hovedtrener i Grane, Luka Panza til en episode med mye show og moro.

Nå skal det spilles inn flere episoder av podcasten «Det Lille Ekstra». Fremover vil en også kunne finne podcasten på alle plattformer en hører podcast/musikk på. Men før den tid så trenger vi litt hjelp fra publikum. Hvem ønsker du å høre, og hva ønsker du å høre? Burde sendingene være lengre/kortere? Går du med et par gode historier om en av våre profiler osv. Alle innspill er hjertelig velkommen og belønnes på luften.

For selv om målet er for podcasten er å bli (#Litt) bedre kjent (HverGangViMøtes) med våre profiler, så er også målsetningen at dette skal bli en av dine favoritt podcaster! For å gjøre det så trenger vi dine tilbakemeldinger! Så bli med å påvirk og skap din drømme podcast! Send oss en melding på Facebook, Instagram eller epost om du har en god ide for kommende episoder, vi tar imot alle tips!

Se ØIF Arendals draktauksjon >>