Utsatte kamper: – Vi snur på det og ser på det positive! – ØIF Arendal

Utsatte kamper: – Vi snur på det og ser på det positive!

De kommende kampene mot FyllingenBergen og Drammen er utsatt. I den anledning så ønsker vi å høre sport sine tanker knyttet til den «kjedelige situasjonen».

BAKGRUNN: Håndballstansen forlenges: – Fryktelig dårlig måte å gjøre det på

Er du som oss lei alt som har med Covid-19 å gjøre? Da sitter vi i samme båt. For på bakgrunn av at all kamper i tidsrommet 3.2 og 16.2 utsettes av den økende smittetrenden av det nye muterte covid-19 viruset, så må vi si at ting har vært bedre enn hva det er nå. Heldigvis så ser vi lys i tunnelen der fremme, for nå som massevaksineringen er i gang så skal forhåpentligvis snart alt bli som normalt igjen.

Men inntil den tid, så har vi i anledning utsettelsen av de kommende kampene mot FyllingenBergen og Drammen snakket litt med vår hovedtrener Andrè Jørgensen Hofstøl og hva sport tenker om den «kjedelige situasjonen».

– Nei, først og fremst er det jo litt kjedelig. Jeg hadde så vidt begynt å forberede meg på FyllingenBergen på Lørdag ettermiddag når jeg fikk telefonen.

– Akkurat da ble jeg litt frustrert, men det er ikke noe vi kan gjøre så mye med. Det vi kan gjøre er å snu på det, bruke dette til noe positivt forteller ØIF Arendal hovedtreneren.

– Vi kan få noe positivt ut av dette med at vi får øvd enda mer på treningsfeltet.

Videre forteller han at ting ser veldig bra ut, trossalt at han bare har hatt noen uker i sjefsstolen, men at det alltid kan jobbes mer og bli enda bedre.

– Ja, vi ser bra ut for øyeblikket men vi kan alltids bli bedre. Til nå har vi hatt litt dårlig tid og fokusert på de viktigste før sesongen skulle starte opp igjen. Nå kan vi roe det litt ned og se på de tingene som vi til nå ikke har hatt mulighet til å se på.

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Draktauksjonen – se utvalget av drakter her >>

Så forteller han at det til helgen står en ny internkamp på programmet.

– Det blir en ny internkamp på fredag. Det føler vi er viktig nå. Det gir oss selvsagt ikke det samme som om FyllingenBergen eller Drammen hadde stått på motsatt side, men det gir noe. Vi får «coachet» i mindre grupper hver for oss (Andrè er trener for et lag, mens Luka er trener for det andre laget) og kommunisert med hver enkelt spiller hva de skal fokusere mer og mindre på under kamp.

Tross at dette høres utelukkende positivt ut med internkamp så følger treneren opp med at det selvsagt hadde vært aller best å spille kamper.

– Selvsagt hadde det beste for gutta og klubben vært å få spilt kamper. Det er langt i fra optimalt for spillerne, administrasjonen, sponsorer… Ja egentlig alle at vi ikke får kommet i gang igjen nå. Men vi er nødt til å fokusere på sikkerhet og helse, det skal alltid komme først, sier hovedtreneren.

Det har han rett i. For situasjonen som nå medfører at seriespillet settes på vent i 2 nye uker gjør ting vanskelig for mange. Men vi har planer om å virkelig sparke fra oss når sesongen starter opp igjen. Inntil det så krysser vi fingrene på at gutta kommer i enda bedre kampform før det braker løs om 2 uker.

PS. mer informasjon angående fredagens internkamp kommer i løpet av uken.