Karret seg videre på målforskjell – nå kan alt skje – ØIF Arendal

Karret seg videre på målforskjell – nå kan alt skje

Vår utleide målvakt Kristijan Jurisic ble nok en gang sentral da hans Nancy reddet seg inn helt på slutten mot Dijon i det franske opprykkspillet. Til helgen kan Nancy rykke opp og bli historiske.

Kristijan Jurisic er med årene blitt godt vant med å bli kåret til banens beste. Her avbildet i fjor høst. I kveld ble Jurisic avgjørende da Nancy slo ut Dijon på målforskjell i kampen om en plass i opprykksspillet Final 4 i fransk håndball.

– Kampens gang var veldig rar. Vi startet horribelt og scoret ikke før det hadde gått åtte minutter av kampen. sier Kristijan Jurisic rett etter kampslutt til oifarendal.no mandag kveld.

Sirkus
Det var det reneste sirkus rent spenningsmessig utover i kampen. Ved pause lå Nancy under med 11-15. Nancy vant for øvrig det første oppgjøret med 29-27 på hjemmebane. På det meste lå Nancy under med 7 mål.
Heldigvis skjerpet Jurisic og hans lagkamerater utover i den avgjørende andreomgangen.

– Min egen innsats var så som så, i og med at arbeidsforholdene ikke var helt på topp. Jeg klarte å hente meg inn igjen i 2.omgang og hadde noen viktige redninger på slutten. De var med på å avgjøre kampen, forteller han på telefon fra Frankrike.

Målforskjell
Takket være Jurisic’ avgjørende redninger og medspillernes målteft i sluttminuttene, vant Nancy 26-24. Det betyr at Nancy gikk videre på målforskjell på bekostning av laget fra sennepsbyen.

– Stemningen i garderoben var ganske avslappet ettersom vi brukte en halv time på banen etter kampen, med tilskuere og spesielt supporterne og ultras’ene som vanligvis er et kjent bilde når byens fotballklubb støttes.
– Stemningen var perfekt og de var virkelig med på å løfte oss til å komme videre. Spesielt da vi lå under med syv mål andre omgang, avslutter en strålende – dog avslappet, Kristijan Jurisic.

Hvilke lag som rykker opp blir avgjort i opprykksspillet Final 4 til helgen.