Kristijan og Nancy tok første stikk – ØIF Arendal

Kristijan og Nancy tok første stikk

Kristijan Jurisic leverte en forrykende førsteomgang med 44% (!) redninger i går kveld. Hans låneklubb Nancy vant 29-27 mot Dijon i kvalifiseringen til opprykkspillet Final 4, men seieren burde ha vært større, melder vår eminente målmann fra Frankrike. Det var likevel ikke seieren og eget spill som gledet ham mest.

Kristijan Jurisic leverte varene onsdag kveld, men han var mest fornøyd med å spille kamp med publikum til stede.

– Jeg tror seieren bør holde til avansement på lørdag. Vi hadde god kontroll. Den eneste grunnen til at det ble så jevnt, var at vi slapp de inn i matchen. Alt kan selvfølgelig skje på lørdag, men vi bør ha kontroll på dette, sier Kristijan Jurisic til oifarendal.no.

Årsbeste
Bæringens førsteomgang inneholdt 44% i redningsprosent. Han klarte ikke å opprettholde samme redningsprosent i andre omgang, dels fordi Nancy slapp seg ned etter hvilen.
– Da er det ikke lett å stå bakerst, forteller han på telefon fra Frankrike.
Det var kanskje ikke seieren mot laget fra Dijon som gledet Jurisic mest i går kveld.
-Det var en fryd å spille foran tilskuere igjen. En super atmosfære og jeg gliste til tider fra øre til øre under kampen. Håndball er ikke det samme uten publikum, fastslår en storfornøyd Kristijan Jurisic.

Ikke bare for seieren, som gir Nancy et godt grunnlag før den andre og avgjørende kvalifiseringskampen til finalespillet – med opprykksbilletter som mulig gevinst, men at håndball og publikum er to av samme alen. Det er med andre ord lys i tunnelen!