Nå kan du få disse ØIF Arendal-spillerne på din trening – ØIF Arendal

Nå kan du få disse ØIF Arendal-spillerne på din trening

I et tett samarbeid med Meny byr ØIF Arendal distriktets breddeklubber på inspirasjonstreninger med fem av våre beste menn. I saken kan du lese hvordan akkurat du og din klubb og lag kan få besøk av våre spillere.

Sander L. Simonsen, Olaf R. Hoffstad, Kristian Rammel, Herman Thysted og Adrian Evensen står klare – sammen med Meny – for å inspirere distriktets unge håndballspillere.

– Meny og ØIF Arendal ønsker å inspirere barn og unge. Derfor tilbyr vi klubber, lag og spillere besøk av våre beste menn. Vi håper tilbudet faller i smak, smiler Marianne Rasch Johnsen i ØIF Arendal.

Inspirasjons-Meny
For det er ikke hvem som helst klubbens hovedtrener sender ut for å inspirere de mange håndballspirene som er rundt om i alle hallene i distriktet. Vår Håndball-Meny består av ØIF Arendal-spillere:

1. Kristian Rammel
Rammel er forsvarsspesialist og strekspiller. Er det noen som vet hvordan man kan styre et skudd, takle eller sette en sperre, må det være Rammel.

2. Sander L. Simonsen
Vår eminente høyrekant fra Saltrød slet ut parketten i Stueneshallen i barneårene. Han vet hva som skal til for å bli best. Kjenner vi ham rett, har han også en del triks på lager som han mer enn gjerne lærer videre.

3. Olaf Richter Hoffstad
Vår landslagsaktuelle venstrekant vet å løpe ballen i mål. Han vet også hvordan man skal stjele ballen fra motstanderne, og ikke minst vet han hvordan man kan gjøre en målvakt svimmel.

4. Herman Thysted
Gutten som er blitt mann har en skuddarm få andre enn medspillerne og publikum kan like. Bli ikke overrasket om han har skuddteknikk å lære videre.

5. Adrian Evensen
Adrian er ikke bare god til å løpe raskt. Han er også et levende bevis på hva holdning, vilje og evne kan utrette. Høyrekanten har løpt sine mil i Nedeneshallen og ikke minst – som Sander L. Simonsen, gjort en del målvakter svimle opp gjennom årene.

Hvordan?
Om dette er en meny som ser interessant ut for deg, ditt lag eller klubb?
Da sender du en epost til mrj@oifarendal.no med følgende informasjon:

1. Klubb og hvilket lag det er snakk om
2. Antall spillere
3. Guttelag eller jentelag?
4. Kontaktinformasjon

ØIF Arendal vil deretter sette opp en plan for hvilke lag og grupper som får besøk av hvilke spiller/spillere.

Du kan også kontakte oss på 918 60767 om du har andre spørsmål.