ÅRETS MÅL 2020/2021: – Dette var skikkelig kult – ØIF Arendal

ÅRETS MÅL 2020/2021: – Dette var skikkelig kult

At strekspillere vinner kåringer om de beste målene er sjelden kost. I kveld ble Laurits Rannekleivs magiske 27-27-scoring på direkte frikast borte mot Haslum i siste sekund, kåret til «Årets mål 2020/2021».

– Dette var skikkelige kult. Jeg må innrømme at jeg ble litt stolt da målet rullet over skjermen her, sier han og henviser til handballtv.com sin spesialsending i kveld, der årets Rema 1000 liga ble bønnhørlig gjennomgått og dandert med utdeling av priser.
– Det var mange lekkerbiskener som var nominert. Derfor kan jeg unne meg å være litt fornøyd resten av kvelden, sier Laurits Rannekleiv til oifarendal.no minutter etter prisen ble avslørt.
Programleder Hans-Fredrik Cordt-Hansen var ikke snau med beskrivelsen av målet i forbindelse med direktesendingen som pågår akkurat nå.
– Dette er en helt vill scoring, sa han i studio.

Denne!
Her ser du scoringen, på direkte frikast etter da det sto 60 minutter på tavla borte mot Haslum like før julefeiringen tok til:

Trykk på videoen for å gjenoppleve Laurits’ utligning mot Haslum i siste sekund i desember. I kveld ble det også klart at scoringen ble kåret til Årets mål i Rema 1000-ligaen 2020/2021.

Laurits legger likevel ikke skjul på at hans kunstverk av en scoring, var en mager trøst i kampen han så gjerne skulle ha vunnet. For 27-27 mot Haslum er ikke godt nok for Laurits. Selv om prisen «Årets mål» er gjev, er det gull vår strekbamse først og fremst samler på – og viser frem i pokalskapet i stua.

Jakter nytt gull
– Når det først ble slik, er det likevel hyggelig og kult at dette ble årets mål. Nivået på de øvrige nominerte scoringene var bra. Jeg er litt overrasket over at jeg stakk av med årets mål i konkurranse med de andre. Samtidig var det en scoring med litt mer drama enn om den hadde vært etter pausesignalet i 1.omgang. Nei, skikkelig kult, gjentar en fornøyd Laurits Rannekleiv, som legger til at han antakelig kommer til å fortelle sine venner og lagkamerater inngående om at selv strekspillere kan levere kunstverk – og ikke bare ren kraft mann mot mann.

– La meg være helt klar. Hyggelig med en slik pris, men det er hyggeligere med gull, sier mannen bak «Årets mål 2020/2021», Laurits Rannekleiv.
Eller som han uttalte til oifarendal.no få minutter etter at scoringen var plantet bak Haslum-målvakt Trond Tjemsland.
-Ville ikke treffe noen i ansiktet, så da ble det krysset i stedet.

Vi gratulerer Laurits med prisen!