Kristijan og Nancy skulle vunnet i går kveld, men slik gikk det ikke… – ØIF Arendal

Kristijan og Nancy skulle vunnet i går kveld, men slik gikk det ikke…

Kristijan Jurisic og hans låneklubb kjemper om billetter til opprykksfinalespillet. Nå står alt på vent.

– Ingen kamp i går, flyttet til ny dato grunnet smitte hos Dijon. Det er litt usikkert når den skal spilles, melder vår mann på fransk opprykstokt til oifarendal.no søndag formiddag.

Dermed sliter Dijon med det samme som Start i Kristiansand, smitte.
Jurisic og Nancy vant 29-27 over laget fra sennepsbyen onsdag kveld. I går kveld skulle returoppgjøret ha vært spilt, men slik ble det med andre ord ikke. Jurisic storspilte for øvrig i onsdagens oppgjør, og dro frem hele 44%(!) redninger før pause i seieren mot Dijon. En reprise av onsdagens bragd ble det dermed ikke noe av. I allefall inntil videre.
Hva som skjer videre med den avgjørende kampen er foreløpig i det blå.


I Frankrike er det for øvrig lov til å ha inntil 800 tilskuere, hvis forholdene og den aktuelle arenaen er stor nok. I Ungarn ble torsdagens kvartfinale mellom Veszprem og Nantes spilt foran et nær fullsatt Veszprem Arena. De offisielle rapportene viser at det var 4650 tilskuere til stede.