Onsdag ble Aalborg klare for Final 4 i Champions League, i helgen kan Magdeburg vinne EHF European League – ØIF Arendal
Christian_O´Sullivan. Foto: Klubben

Onsdag ble Aalborg klare for Final 4 i Champions League, i helgen kan Magdeburg vinne EHF European League

Fellesnevner: Begge lagene gjester Skarpnes Invitational og Sørlandet 13.-15. august. Det er med andre ord lov å ofre Eurovision lørdag kveld og heller nyte Christian O’Sullivans Magdeburgs vei til finalen.

Christian O’Sullivan og Magdeburg spiller Final 4 i EHF European League lørdag og søndag. Magdeburg gjester som kjent Skarpnes Invitational i august. Foto: Wikipedia/SCM.

Mens alle med hjerte for håndball, ØIF Arendal og folkefester i Sparebanken Sør Amfi, fortsatt venter på noen skikkelige håndballkamper, kan helgens europeiske topphåndball-meny være et lite plaster på såret. Lørdag og søndag er det Final 4 i EHF European League, med tunge tyske innslag. Det eneste som kan ødelegge tysk jubel, er polske Wisla Plock.

Deler av ventingen kan delvis skje foran tv-skjermen, når Magdeburg lørdag møter den nevnte, polske nummer to-klubben Wisla Plock i semifinalen. Om den tyske storklubben seirer mot polakkene i semifinalen, venter enten Fuchse Berlin eller Rhein Neckar Løven i finalen lørdag.

Magdeburg-Wisla Plock blåses i gang fra 17:55 på Viaplay/Nent/Viasports kanaler i morgen lørdag. Rhein Neckar Løven – Fuchse Berlin kastes i gang klokken 20:40.
Bronsefinalen spilles 17:55 søndag kveld, før finalen avrunder 1. pinsedag md kampstart 20:25.

Hvis dette ikke skulle være nok håndball for deg i kombinasjon med lørdagsbiffen, spiller Sander Sagosen, Harald Reinkind og deres THW Kiel mot Melsungen klokken 20:25 på den samme plattformen lørdag kveld.

Det står med andre ord ikke på alternativer til Eurovision på tv-skjermen lørdag (og søndag) kveld.