Skarpnes Invitational: – Dette er en treners drøm –godbitene står i kø – ØIF Arendal

Skarpnes Invitational: – Dette er en treners drøm –godbitene står i kø

André Jørgensen Hofstøl er strålende fornøyd med hva som venter ham og ØIF Arendal i Skarpnes Invitational 13.-15. august. – Vi får målt og sparret oss mot de beste. Mer kan vi ikke forlange. Dette blir vanvittig bra.

– Bedre enn dette kan det ikke bli for en trener og en spillergruppe i midten av august, sier en stornøyd hovedtrener om dagens oppsiktsvekkende nyhet.

Verdensstjerner
For de som ennå ikke har fått dagens nyhet med seg: Årets utgave av Skarpnes Invitational består av Aalborg, Magdeburg, Bjerringbro-Silkeborg og ØIF Arendal.


Aalborg er dansk håndballs største flaggskip. Aron Palmarsson er klubbens siste, bekreftede stjernesignering. Neste år ankommer Mikkel Hansen klubben. Aalborgs voldsomme satsing gjør at Final 4 i Champions League ikke lenger er en drøm. Den kan bli virkelighet de neste årene – om danskene, fulle av guts – allerede denne sesongen når Final 4. For Aalborg skal opp mot Flensburg i kvartfinalen i Champions League. Dobbeltoppgjøret spilles kommende torsdag 13.mai og 19. mai.


Den tyske toppklubben Magdeburg er kvartfinalist i EHF-cupen. Det samme er det andre, dansk topplaget som venter, Bjerringbro-Silkeborg. Vår nye forsvarsgeneral, Frederik Børm, får med andre ord en solid anledning til å måle krefter mot to av gamleklubbene.

Krystallklart
-Vi har et krystallklart mål om å utvikle oss hver eneste dag. Da må vi også sparre mot solide lag, møte ulike spillestiler, høste erfaring og ikke minst være dønn tilstede. Det er dette nivået vi arbeider knallhardt for å ligge på de neste årene. At alle ser frem til dette er vel ikke å ta for hardt i, smiler en åpenhjertig og storfornøyd André Jørgensen Hofstøl.
– En ting er nivået som venter spillergruppa, en annen faktor er at troppen flytter eget nivå opp noen hakk tidligere enn normalt i oppkjøringsperioden. Vi får rett og slett en god anledning til å spisse alt inn mot disse kampene, avslutter ØIF Arendals hovedtrener.

2021-utgaven av Skarpnes Invitational – i kombinasjon med en ekte sørlandssommer, kan neppe bli bedre.