Nå skal Per Carsten, Ole og Bjørn-Gunnar «sertifiseres»! – ØIF Arendal

Nå skal Per Carsten, Ole og Bjørn-Gunnar «sertifiseres»!

I ØIF Arendal er det ikke godt nok å være god. Det handler om å være fremdragende! Nå skal ØIF Arendals arrangementssjef, administrasjonssjef og daglig leder sertifiseres av Det Europeiske Håndballforbundet (EHF)!

ØIF Arendal har innført kulturelle regler. Og de gjelder ikke bare på banen. For de gjelder for alle klubbens ansatte, frivillige og tillitsvalgte. Sågar om man er håndballspiller eller daglig leder i klubben skal man være i utvikling hele tiden.

Det handler om å være i utvikling – alternativet er avvikling

ØIF Arendals kulturelle regel nr. 9

Og nå er det altså flere i administrasjon som settes på «skolebenken».

– Det Europeiske Håndballforbundet arrangerer et EHF Club Manager Licence seminar i juni måned. Og både Per Carsten, Ole og jeg skal delta, forklarer ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Seminarer går 10. og 11. juni og er som det meste i disse dager web-basert. Og det er store ressurser som skal utvikle ØIF Arendals administrasjon.

– Det er både en Event og Media Management del og en del med infrastruktur og rettningslinjer. Så avsluttes det hele med en best practice del. Og her vil vi få anledning til å lære mye av store klubber i større håndball-nasjoner enn Norge, så dette blir spennende forklarer Bjørn-Gunnar.

Det vil også bli spennende foredrag og «best practice» presentasjoner innen fagområdene sport, markedsføring, eventeer og sosiale medier. Så ØIF Arendals uttrykk #LittBedreHverGangViMøtes kommer til å «rule» i klubbens administrasjon fremover!

Det er ikke nok å være god – det handler om å være fremdragende

ØIF Arendals kulturelle regel nr. 4