Olympiatoppen utvider samarbeidet ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Olympiatoppen utvider samarbeidet ØIF Arendal!

ØIF Arendal og Olympiatoppen Sør har hatt en spennende samarbeid over tid. Nå skal samarbeidet utvides og torsdag avtalte man rammer og innhold i det videre arbeidet. – Dette gir spennende bidrag til utvikling av hele toppidrettsforståelsen i hele ØIF Arendal, skryter hovedtrener André Hofstøl Jørgensen.

Olympiatoppen Sør har virkelig bydd på første laget når de stiller med topp og fag tunge førsterekka bestående av Gjermund Nesland, Sondre Skarli, Arild Jørgensen og Rune Høigaard.

Sammen med klubbens hovedtrener André Hofstøl Jørgensen, fysiske trener Hans Olav Uldal, trener Åsmund Vaaje Strat og klubbens administrative personell i Ole Aasen, Per Carsten Michelsen og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, var det rammene for det videre samarbeidet som skulle diskuteres. Og bak hele prosjektet ligger målet om å skape større toppidrettsforståelse og løfte prestasjonskulturen i hele klubben.

– Det er to ord som er dekkende for hva som skal til, det er kvantitet og kvalitet. Selvsagt med en gradvis tilpasning, men vi kan ikke vente for lenge, var kvedet fra Olympiatoppens menn.

Deretter var det masse prat om systematikk, metodikk og utviklingsprosesser.

Og for dem som tror at Olympiatoppen «bare» skal jobbe med trenere og spillerne og klubbens administrasjon, så må man tro om igjen.

– Vi håper at vi skal være med på å gi hele klubben, styret, supportere, sponsorer og fans gode innspill på hva som skal til, forklarer karene med olympiske ringer på alle gensere og jakker.

Så når pandemien slipper taket, blir det flere spennende muligheter for klubbens omgivelser til å ta del i klubbens verdistyrte «kulturløft»!

– Dette er så riktig for oss i ØIF Arendal. Olympiatoppen byr på metodikk og systemer for utvikling som brukes i individuell idrett og som vi vil få en stor fordel av å kunne ta inn i vårt treningsarbeid. Dette gleder vi oss til, forteller hovedtreneren i ØIF Arendal – André Hofstøl Jørgensen.