Dette er tidenes beste ØIF Arendal-lag! – ØIF Arendal

Dette er tidenes beste ØIF Arendal-lag!

Når seriespillet starter lørdag ser du et ØIF Arendal-lag som holder høyere kvalitet og har en bredde som du aldri før har sett i svart og rødt. Spillerne som har vært i klubben en stund, har tatt nye steg. Blitt bedre. Trent mer enn noen gang. Og konkurransen fra nyervervelser har forsterket både i bredde og kvalitet.

Det meldes om en treningskultur bedre enn noen gang. Ikke minst med god hjelp av Olympiatoppen. #LittBedreHverGangViMøtes

Om du tror at det er det samme som noen tittelgaranti, så tar du skammelig feil.

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, daglig leder

Aldri før han den norske eliteserien holdt et så høyt nivå som den gjør i år. ØIF Arendal mønstrer det man mener er tidenes lag, tidenes spillerstall. Er fjorårets seriemester. Ja, seriemester tre ganger siste fem sesonger. Ekspertene holder allikevel både Elverum og Drammen foran våre gutter.

Først og fremst er satsningen i Elverum, Drammen og ØIF Arendal unik. Og større enn noen gang. Dernest har de nest beste klubbene tatt utfordring som ligger i dette. Nærmest i år tror vi at Runar og Kolstad vil være. Og det fantastiske for norsk eliteserie er ikke bare at lagene blir bedre på banen.

Klubbutviklingen er formidabel om dagen. Og her kan vi slå oss litt på brystet. ØIF Arendal er kanskje den klubben som har utviklet seg mest på flest områder de seneste sesongene. Selv om jobben med å ta igjen Elverum er og har vært formidabel. Men også flere andre klubber tar etter. Det er nok å se på det som er i ferd med å bli en fantastisk hall-situasjon. Vi er ute av de fleste «gymsaler» og over i moderne haller stadig flere steder. Og ennå flere er på gang. Det er også profesjonelle organisasjoner med kompetente administrasjoner som driver klubbene fremover over det ganske land.

Og potensialet? Det er kjempestort. Tenker du noen annet?

Da er det nok å vise til hva Elverum får til i Håkonshall. Nær 12 000 tilskuere har kjøpt billett for å se på Champions League!

Herrehåndballen er i voldsom utvikling og ØIF Arendal sitter i lokomotivet! Potensialet er enormt. Vi har så vidt begynt en lang ferd mot noe veldig gøy! Og du er med på veien – fantastisk!

Velkommen til ny sesong!

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen
Daglig leder