To ØIF-gutter med i nytt prosjekt – ØIF Arendal
Henrik Øygarden og Jonas Johansen er med på Talent i Agder.

To ØIF-gutter med i nytt prosjekt

Talent i Agder, heter et nytt prosjekt som Sam Eyde videregående skole står bak. To ØIF-gutter er med …

Mandag formiddag presenterte de ansvarlige for prosjektet Talent i Agder de ti utvalgte talentene som får tilrettelagt oppfølging den neste sesongen. Hele fem av de som kom gjennom nåløyet er håndballspillere. To av dem er fra ØIF Arendal, nemlig Henrik Øygarden og Jonas S. Johansen.

Talent i Agder er nytt på Sam Eyde vgs denne sesongen. Kristiansand Katedralskole, Sirdal skigymnas og Hovden skigymnas er også med på prosjektet, som har Olympiatoppen Sør som en av sine støttespillere.

Målet er at utøverne skal få tilrettelagt sin hverdag, slik at de både kan prestere på skolen og på idrettsbanen.
Talentene som er valgt ut til «debutåret» på Sam Eyde, kommer fra fotball, turn og friidrett i tillegg til håndball. Elise Harveland, Karin Steen og Line Homdrom Rusten fra Grane er også med blant elevene.

André Lindboe skal være en av lærerne til elevene som er tatt ut på Talent i Agder på Sam Eyde.