14 Hisøy + 1 Grane + 1 Urædd +1 Larvik Turn = 25 ØIF Arendal! – ØIF Arendal

14 Hisøy + 1 Grane + 1 Urædd +1 Larvik Turn = 25 ØIF Arendal!

De som var tilstede på årets siste hjemmekamp fikk med seg tidenes overgang til ØIF Arendal. 14 Hisøy-gutter, 1 fra Grane, 1 fra Urædd og 1 fra Larvik i tillegg til 8 stykker som allerede spiller for ØIF Arendal G16, blir til en fantastisk ungdomssatsning ledet av ingen ringere enn Kjetil Øygaarden - årets yngretrener i Norge!

Det er ingen tvil, kommende sesong blir tidenes satsning på et G16-lag i ØIF Arendal. Finalisten fra årets Peter Wesselcup i G15, ØIF Arendal, forsterkes med hele 17 spillere fra både Sør- og Østlandet. Og til å lede hele satsningen har man engasjert Kjetil Øygarden, årets yngretrener i Norge!

– Vi er godt i gang med hele oppkjøringen. Totalt er vi 25 spillere og nesten like mange stiller på alle trengene. Dette blir både spennende og moro, skryter Kjetil entusiastisk.

Ikke alle spillerne er på plass ennå. Det skal avsluttes skolegang både i Porsgrunn og Larvik før nesten settes til Arendal for å satse håndball som 16-åringer!

– Det er en veldig fin gjeng. De er allerede godt sammensveiset gjennom fellestreninger i sesongen som nettopp er avsluttes. Så det er bare å «gønne» på med håndballfokus fra første stund.

Og årets yngretrener er fornøyd med det han opplever.

– Gutta trener knallhardt. Jeg er strålende fornøyd med det jeg opplever. Og ikke minst er det en veldig positiv «drive» i hele treningsgruppen.

Kjetil er opptatt av at det skal være et godt tilbud til alle, uansett ferdighetsnivå.

– I regionserien har vi meldt på to lag. Det er for at absolutt alle skal få sin plass i laget. Og finne sin utviklingsarena. Vi har bestemt at vi skal sette opp to helt jevne lag i region.

Men helt sånn blir det ikke når det kommer til Bringserien.

– Nei, i Bringserien får de føle litt på den virkelige verden. Der blir det uttak til hver runde. Det kan oppleves som tøft, men gutta begynner å bli så gamle at det skal de tåle.

Kjetil er ikke den som overlater ting til tilfeldighetene. Nå er han i gang med kartlegging av guttas ambisjonsnivå.

– Hos oss er det plass til alle. Nå har jeg sendt ut en spørreundersøkelse hvor de skal svare litt på hvilke ambisjoner de har, hvor mye de vil trene og så videre. Vi er opptatt av at alle skal få et tilbud tilpasset sine ambisjoner, uansett om de er veldig ambisiøse eller om håndball bare er en arena for samhandling med gode venner. Alle skal få sin utviklingstilbud og kjenne på at de er verdifulle i gjengen. Målsettingen er flest mulig, lengst mulig.

Det er ingen tvil om at Kjetils treningsgruppe er en av de mest spennende i Norge i sin aldersgruppe, men målsettingene er ikke satt ennå.

– Målsetting for Bringlaget setter vi når vi blir kjent med nivået. Det blir vi når vi har spilt noen kamper og turneringer sammen. Men selvsagt kommer målene til Bringlaget til å være ambisiøse. Så får vi se hvor ambisiøse, ler han.

Laget trenger også sponsorer.

– Bringsatsningen og alt sosialt rundt laget koster. Vi har ikke full oversikt ennå, men det kan godt være at vi snakker både 300 og 400 000, forklarer Jostein Tellefsen, Erik Christiansen og Morten Venemyr. Foreldre som har tatt på seg oppgaven å skaffe så mange sponsorer som mulig.

Skulle du eller ditt firma ønske å sponse de hardtsatsende gutta, kan du kontakte:

Jostein Tellefsen
Mail : jtelle@online.no
Tlf : 92605426