120 håndballtalenter «sloss» om å spille showkamp for 2 500 tilskuere! – ØIF Arendal

120 håndballtalenter «sloss» om å spille showkamp for 2 500 tilskuere!

Førstkommende lørdag fra tidlig morgen og frem til kampstart har ØIF Arendal invitert unge talenter i både Runar, Larvik Turn, Urædd og Kragerø til å møte byens egne to gutter 14-lag, Hisøy og Øyestad, til showkamper. Og de avgjørende sluttspillskampene blir visst på håndballtv! Gjett om det er 120 unggutter som gleder seg!

– ØIF Arendal ønsker å være med på å skape ambisiøse drømmer hos unge håndball-talenter. Gi dem næring til å utvikle eget talent. Gi dem inspirasjon til å spille håndball i mange, mange år, forteller ØIF Arendals «showkampsjef» Leif-Erik Johannessen.

Og førstkommende lørdag byr klubben på en kjempeopplevelse for 120 spesielt inviterte talenter. I spesielt inviterte klubber. De skal spille showkamper – J.B Ugland showkamper. Og de to lagene som kvalifiserer seg til «finalen» får muligheten til å spille finalekampen i pausen på «playoff»-oppgjøret mellom ØIF Arendal og Frisch Auf Göppingen. Foran kanskje 2 500 tilskuere, direkte på håndball-TV! 

Alle kampene i sluttspillet blir vist på handballtv.com!

Er det rart at de gleder seg!

– Dersom finalen ender uavgjort, blir det «shoutout» i «timeouts» i hovedkampens 2. omgang. Så dette blir virkelig noen fantastiske opplevelser og muligheter for ynge håndballspillere, forteller Johannessen.

Så gjenstår det å se om byens talentfulle 14-års lag klarer å hamle opp med lagene utenbys fra. Da blir de i tilfelle å se i pausen på EHF-kampen!

Les mer om showkampene her!