Ole Aasen – 4 200 kilometer på samme Mizuno-sko! – ØIF Arendal

Ole Aasen – 4 200 kilometer på samme Mizuno-sko!

Du har helt garantert møtt han! Ole Aasen! Klubbens administrasjonssjef. Du har sett han når har går på sine daglige «walkabouts», mest på Hisøya. Men også over det ganske Arendal!

ØIF Arendals administrasjonssjef Ole Aasen har brukt koronatiden godt. Eller kanskje vi skal skrive gått? Utrolige 4 200 kilometer eller kanskje ennå mer utrolig rundt 6 millioner skritt har det blitt fra han satte fart midt i mars måned 2020.

Noen kaller han «ånden som går», andre mener at han har gått fra forstanden. Men sannheten er størst for at han har gått på seg bedre fysisk helse og ikke lengre er ØIF Arendals dårligst trente ansatte.

I gamle fotballmiljøer på Grane og Hisøy mener man det ikke er tilfeldig at Ole Aasen går og går.

– Det der kjenner vi igjen fra hans tider som spiss i fotballen. God med ballen i beina, men å slå en ball opp i bakrommet var bortkastet, slik går i alle fall ryktene i fotballdelen av Arendal.

Men 6 millioner skritt i samme sko gjør han også usedvanlig stas på ØIF Arendals sko-sponsor, Mizuno. Bedre markedsføring er det vel knapt mulig å få?

Og han har ikke tenkt å stoppe med disse kilometerene… – Nei. Det er mange gode mil igjen i disse. Dessuten sitter de godt på snø. Og det er fremdeles svært gode å gå i, forklarer Ole Aasen selv. Strålende fornøyd med tidenes beste joggesko.

– Ja, vi i administrasjon trenger gode sko. For Per Carsten holder «grusomt» tilbake på utstyret, ler han mot kollegaen på samme kontor. En kommentar med både snert, litt syrlighet og en god dose intern ironi mellom to gamle kollegaer.

Så da er det ikke annet å gjøre for oss alle?
Det er Mizuno vi får velge neste gang vi skal kjøpe joggesko!