– Det blir ikke bedre enn dette her, altså! – ØIF Arendal

– Det blir ikke bedre enn dette her, altså!

I ettermiddag var Laurits Rannekleiv og Henrik Øygarden på plass i Sparebanken Sør Amfi. Oppdrag: Få frem et realt forsvarsansikt.

Laurits Rannekleiv og Henrik Øygarden (skjult bak fotografen) er spent på resultatet.

– Alltid gøy og en ære å stille opp når klubben ber om det, smiler en som vanlig fornøyd Laurits Rannekleiv.
Å smile var alt annet enn hva han fikk beskjed om av fotografen.

Lys
Vår lokale profil på strekposisjon, samt nykommer Henrik Øygarden, var plukket ut for å representere ØIF Arendal i ettermiddag, i ens ærend for å bli fotografert. Men, hva?
– Jeg kan ikke si så mye ennå, men vi tror dette blir veldig bra. Jeg og Henrik er i godt fornøyd med bildene som ble tatt her. Jeg fikk frem et skikkelig forsvarsansikt. Bilder lyver ikke, gliser han.

Ser bra ut
Laurits kom i ekspressfart direkte fra trening i Nedeneshallen. Henrik kjenner på en trøblete ankel om dagen, og var ikke på plass i fellestreningen i Nedeneshallen tidligere i dag. Dette var for øvrig Henrik Øygardens første, ordentlige fotoshoot i regi av ØIF Arendal.
– Jeg blir aldri like høy og kraftig som han her, men vi har ulike roller, fastslår Henrik mens han ser bort på sin nye lagkamerat og humrer.
– Om noen uker får alle se resultatet av denne ettermiddagen. Jeg har i allefall gjort mitt beste. Henrik kom også godt ut av dette, fastslår Laurits Rannekleiv.

Så får vi bare vente da. For resultatet av ettermiddagens alternative økt kommer om noen uker, men det viktigste av alt; humøret og latteren sitter løst om dagen. Det lysner!