Hvor mange skritt tror du Per Carsten gikk i løpet av 22 (!) timer lørdag? – ØIF Arendal

Hvor mange skritt tror du Per Carsten gikk i løpet av 22 (!) timer lørdag?

– Mizuno-skoene leverte, for å si det forsiktig, sier arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

– Først vil jeg takke alle våre frivillige som bidro sterkt til at idrettsgallaen ble en suksess i helgen som var, sier arrangementsleder Per Carsten Michelsen til oifarendal.no.

Bak
De fleste har fått med seg at Jørn Holmestrand ble kåret til Årets ildsjel i tidligere Aust-Agder under idrettsgallaen lørdag kveld. Bak arrangementet bidro en rekke av ØIF Arendals frivillige med å få arrangementet vel i havn, og som vanlig hadde Per Carsten Michelsen mange jern i ilden. Det krever sine sko, for å si det forsiktig.
– Uten disse skoene hadde det rett og slett ikke godt – eller gått, om man vil, smiler Michelsen mens han nettopp kommer gående på sidelinja mens ØIF Arendal-gutta drillet detaljer få meter unna.

Maraton
For om man trodde maraton er noe man kun driver med i friidretten, må man trø om igjen. For sjekk denne: Klokka seks lørdag morgen var Michelsen på plass i Sparebanken Sør Amfi, for å rigge scene og alt som måtte på plass før lørdagskveldens Agderposten-sendte show gikk av stabelen. Etter at lysene var slokket og gjestene reist hjem, sto nedrigg på menyen. Først klokken fire (!) natt til søndag kunne han sette seg i bilen og vende nesa hjemover.
– Jeg så vel stjerner, humrer han og sikter til en av lørdagens største stjerner, vår egen Jørn Holmestrand.
– Hadde det ikke vært for disse skoene hadde dette aldri gått. Et maraton med gode Mizuno-sko på beina er et hyggelig maraton, fastslår Michelsen.
For det er ikke bare på banen ØIF Arendal leverer.
– Hvor mange skritt ble det på de 22 timene på lørdag?
– 49.897 skritt, svarer han.
Og det beste av alt:
– Kroppen var utrolig nok fit for fight igjen da jeg våknet på søndagen. Det hadde aldri gått uten disse skoene. Mizuno leverer, avslutter og fastslår mannen med flest skritt før, under og etter idrettsgallaen i helga.

Det fortjener egentlig en egen pris.