– Det er egentlig fruen som skal ha æren for dette – ØIF Arendal

– Det er egentlig fruen som skal ha æren for dette

At det finnes eksperter på det meste blant de frivillige i ØIF Arendal kommer man ikke unna. Bare spør Knut Larsen!

Knut Larsen og kona Olaug.

– Knut Larsen var nærmest i veddemålet. Han var kun et fattig døgn unna heltreff, opplyser arrangementssjef og ansvarlig for klubbens rundt 120 frivilllige, Per Carsten Michelsen til oifarendal.no.

Hva?
For det var ikke mye å ta seg til av dugnadsrelaterte oppgaver i ØIF Arendal fra nyttår av og frem til seriestarten i august for de frivillige. Det som derimot har vakt mye diskusjon var når første kamp – uten en eneste restrikskjon å ta hensyn til – skulle gå av stabelen. Det var nettopp her Knut Larsens fremsynthet ble vist frem. For mens Larsen var svært nær fulltreff hadde Michelsen registrert flere forslag på 1. oktober eller senere. Larsen var likevel ikke langt unna full pott, snarere et fattig døgn unna.
– Det har seg sånn at Per Carsten ba oss frivillige være med i et veddemålskonkurranse om dette. Egentlig så er det fruen som som skal ha mesteparten av æren her. Hun foreslo bryllupsdatoen vår, 29. september, som dagen da alle restriksjoner ville bli fjernet. Jeg tenkte at det var større sjanse for at det ville skje i en helg og skrev inn 26. september som mitt forslag, humrer Larsen som for øvrig er et kjent ansikt i sekretariatet på kampdager.

Om du ser under André Jørgensen albue, ser du Knut Larsen. Han gjør til vanlig en viktig jobb i sekretaritet når ØIF Arendal spiller i Sparebanken Sør Amfi. Han er en av rundt 120 frivillige som er med i staben som i det hele tatt gjør det mulig å skape et av landets beste håndballshow.

25. september!
For fasiten ble 25. september. Da spilte ØIF Arendal 4.runde i NM borte mot Kolstad. Det endte som kjent med 30-28 seier. Kampstarten den dagen var satt til 1500. Klokken 16 var restriksjonene hva antall publikummere og andre forhold en saga blott.
– Vel fortjent! Gevinsten er en middag for to på Egon i Arendal, smiler mannen bak veddemålet, Per Carsten Michelsen.
– Nå blir det middag med fruen, antar vi?
– Ja, og det er vel fortjent, sier en fornøyd Knut Larsen – som antakelig ikke blir vond om å be når noen ber ham om å se i glasskula om andre ting fremover.

God middag, Knut Larsen m/ frue!