Leverte en redningsprosent på 44 (!) – ØIF Arendal

Leverte en redningsprosent på 44 (!)

Kristijan Jurisic var direkte muggen etter tapet mot Fjellhammer forrige helg. I kveld var han på et langt hyggeligere humør.

Kristijan Jurisic reddet 44% av skuddene mot Bækkelaget i kveld. Arkivfoto.

– Det hjelper litt, men tapet fra sist svir dessverre ennå, men det er flott å se oss fra en helt annen side i dag, sier en av arkitektene bak kveldens storseier i Oslo, Kristijan Jurisic.

Vinnerskaller
Før matchen nærmest krevde hovedtrener André Jørgensen Hofstøl at vinnerskallene måtte vise seg i Nordstrand Arena i kveld. Han fikk svar på tiltale og helt bakerst leverte Kristijan Jurisic en ny solid kamp. Den offisielle statisikken stoppet på 17 redninger på 39 skudd som gir en uttelling på nær 44%. Han er likevel ikke helt klar på hva som fungerte bedre teknisk for hans egen del i kvedens 18-målsseier.
– Vanskelig å si. Kampen starter litt trådt fra min side, men jeg er på så og si alle ballene. Det hjalp meg til å holde fokus og deretter går det litt automatikk i det hele, forklarer Jurisic som altså endte opp med en imponerende redningsprosent på nesten 44%.

Var tema
Han opplyser til oifarendal.no at spillerne drøftet bortestatistikken mot Bækkelaget i forkant av matchen, men konkluderte med at laget egentlig har hatt «grei kontroll» på hovedstads-laget de siste årene. I fjor endte tilsvarende match 23-23. Nå venter Fjellhammer i semifinalen i NM neste torsdag. Da skal det forsmedelige tapet, som ennå gir Jurisic kjipe følelser, revansjeres.
– Vi skal bygge videre på det som var bra idag og sørge for at vi forhåpentligvis klarer å levere enda bedre neste gang, avslutter en av kveldens aller beste spillere, Kristijan Jurisic overfor oifarendal.no.

Det er tanker vi liker!