Satt inn to mål i stortap – ØIF Arendal

Satt inn to mål i stortap

Etter å ha vunnet mot Portugal og Sverige torsdag og fredag, ble det et vondt møte med overmakten for Fredrik Venemyr og ungdomslandslaget lørdag kveld.

Fredrik Venemyr satt inn to mål for ungdomslandslaget i 39-28 tapet mot Spania lørdag. Arkivbilde.

I følge rapportene til handball.no var det Spania som satt standard fra avkast. 5-1 etter fire minutter bar bud om hvor det hele skulle ende i Quijote Arena for Venemyr og hans norske landslagskompiser. Midtveis i omgangen sto det hele 14-5 på tavla. Til pause sto det 21-10. Spanjolene økte ledelsen til 27-13 etter 37 minutters spill og videre til 34-21 med ti minutter igjen av kampen. En god sluttspurt pyntet noe på det hele, men Spania vant komfortabelt 39-28. Trener Johnny Jensen sa følgende etter tapet til handball.no:
– Vi spiller ingen god kamp i dag. Vi gjør alt for mange tekniske feil mot et veldig bra lag. Så tror jeg at mange av våre spillerne var slitne og ikke orket å være helt på topp.

Fredrik Venemyr satt inn to mål i oppgjøret mot Spania. Venstrekanten ble for øvrig matchvinner mot Sverige fredag, da han satt inn seiersmålet 33-32 fra straffemerket i sluttsekundene. Norge vant mot Portugal torsdag ettermiddag. Dermed endte turneringen med to seire og ett tap for Venemyr & co.