Fredag slo Jakob F. Lorentzen og det norske juniorlandslaget Polen med syv mål. Lørdag ble det uavgjort mellom lagene.

Jakob F. Lorentzen og Norges juniorlandslag spilte uavgjort 31-31 mot Polen lørdag kveld.

– Vi spilte en dårlig kamp i dag, fastslår en skuffet Jakob F. Lorentzen til oifarendal.no lørdag kveld.

For Norge var etter fredagens solide 29-22 seier favoritter mot samme motstander i kveld. Slik gikk det imidlertid ikke, selv om Lorentzen scoret to ganger mot polakkene i Gryfino. I går scoret han ett mål.
Norge ledet 18-16, men maktet altså ikke å holde på den ledelsen. Kampen endte 33-33. Selv om Lorentzen og lagkameratene naturlig nok ikke var fornøyd med kveldens prestasjoner, håper Lorentzen at han igjen blir tatt ut i troppen ved neste korsvei.
– Jeg ønsker mer av dette. Det er inspirerende å være en del av dette landslaget, avslutter Lorentzen.