MATIC I POLEN: – Det ble en skikkelig god test – ØIF Arendal

MATIC I POLEN: – Det ble en skikkelig god test

Det sier rekruttlandslagets trener Geir Erlandsen etter én storseier og én uavgjort mot den polske toppklubben Wisla Plock.

Mario Matic og rekruttlandslaget har vært i Polen denne helga.

– Det ble en skikkelig god test og flott matching for oss, oppsummerer Geir Erlandsen rekruttlandslagets samling overfor handball.no søndag.

Rullerte godt
Erlandsen forteller at troppens spillere rullerte godt med tanke på totalbelastningen. I lørdagens kamp, som endte 35-35, stilte Wisla Plock med fulltallig mannskap. Torsdag vant rekruttene med ti mål mot et vertskap uten sine største stjerner tilgjengelig. I går ble det mer fart på det meste.
– Jeg var på banen i rundt 20 minutter i går, sier Mario Matic som noterte seg flere assist da han styrte det norske angrepsspillet mot et toppet Wisla Plock lørdag kveld.

Ikke alle
Det er ikke alle nasjoner som har egne rekruttlag. Erlandsen sier til handball.no at formålet med å legge samlingen i Polen var å sikre laget god kamptrening.
– Wisla Plock kom opp med et godt opplegg som vi takket ja til. Det er en klubb som har spillere med svært gode individuelle ferdigheter, så vi fikk testet oss godt i kampene, sier den tidligere landslagsspilleren og nåværende rekruttreneren ifølge handball.no.
Mens rekruttlandslaget har vært samlet i Polen, er landslaget i full gang med Gjensidige Cup i Trondheim hvor OL-mesterne Frankrike venter klokken 16:45 søndag ettermiddag.

PS: Neste kamp for Mario Matic er semifinalen i cupen borte mot Fjellhammer kommende torsdag.