SEMIFINALE I NM:- Det blir litt som i gamle Nedeneshallen – ØIF Arendal
André Jørgensen Hofstøl

SEMIFINALE I NM:- Det blir litt som i gamle Nedeneshallen

Lørenskoghallen kan sammenlignes litt med hvordan det var å spille i gamle Nedeneshallen, mener André Jørgensen Hofstøl.

Andre Jørgensen Hofstøl mener Lørenskoghallen minner om sin gamle hovedarena, Nedeneshallen.

– Fjellhammer en veldig vanskelig motstander, som vi overhodet ikke har taket på. De har en god taktisk trener og et lag med mange og gode spillere, vurderer Jørgensen Hofstøl som har brukt en del timer i analyserommet etter det forsmedelige tapet mot Fjellhammer for tre uker siden hjemme i egen storstue.

Ærverdig
Nettopp storstua på Myra blir i kveld byttet ut med en hall som på mange måter minner om Nedeneshallen – en intim arena med et godt gammelt parkettunderlag.
– Det kan vel sammenlignes litt med Nedeneshallen, som var en fryktet arena for tilreisende lag da vi spilte der. Fjellhammer har klart å skape noe av den følelsen og stemningen i Lørenskoghallen. Det blir knalltøft og vi må opp i ringen i to fulle omganger, tror Jørgensen Hofstøl.

Han maner til at troppens mange vinnerskaller må opp og frem skal det være håp om seier og en ny cupfinale. Han ba også om at vinnerskallene måtte vise sin besøkelsestid i forkant av 18-målsseieren borte mot Bækkelaget for halvannen uke siden.
– Alle må levere?
– Uten tvil. Vinnerskallene må vise seg og slik er det i hver eneste kamp i både serie og cup. Følelsen gjennom uka har vært god, men alvoret begynner å sige inn. Det står utrolig mye på spill. Det er opp til gutta og oss på benken å ta denne hjem, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Den andre semifinalen spilles mellom Drammen og Elverum i Drammen. Den kampen spilles også i kveld. Elverum er regjerende cupmestere.