Enig med spillerbørs-juryen? – ØIF Arendal
logo

Enig med spillerbørs-juryen?

Kveldens 30-24 seier og avansement til cupfinalen bød på yggelige problemer for spillerbørsjuryen.

Kristijan Jurisic sto fram og leverte en strålende forestilling da ØIF Arendal banket Fjellhammer i semifinalen. Målvakten hadde ikke like høy redningsprosent som vanlig, men han vartet opp med flere praktredninger da det gjaldt som mest. Jurisic hadde nesten ikke stemme igjen etter kampen, og stemmen ble brukt til å dirigere og oppildne forsvaret. -Ja, jeg skrek meg hes i dag, sa en strålende fornøyd målvakt etter kampen.
Jurisic belønnes med 5 poeng på ØIFs egen spillerbørs
da ØIF Arendal vant 30-24. Til pause sto det 13-13. Men det var flere som leverte i den dramatiske semifinalen og juryen hadde ingen enkel jobb.

Spillerbørsen ga Kristijan Jurisic flest poeng i kampen mot Fjellhammer. Han sto frem da det gjaldt.

Tre poeng går til Mario Matic. Playmakeren var som vanlig assistkongen og scoret tre mål. Mario kan avgjøre kamper på egenhånd, og hadde både klassescoringer og klasseinnspill.

To poeng går til Richard Lindstrøm
som scoret seks mål, kriget og slåss i forsvar og var spesielt på hugget i andre omgang.

Den siste som får poeng er Olaf Richter Hoffstad. Han var relativt anonym i første omgang, men scoret jevnt og trutt etter hvilen og endte opp som toppscorer med 6 mål sammen med Richard Lindstrøm.
Hoffstad får altså ett poeng av juryen.

Forsvarsgeneral Frederik Børm ble av den lokale juryen kåret til banens beste spiller. Det sier det meste om hvor krevende det var å dele ut poeng etter dagens kamp.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen, David Rui og Oddvar Paulsen.