– Deilig å prestere foran familien på tribunen – ØIF Arendal

– Deilig å prestere foran familien på tribunen

Det var ikke bare Kristijan Jurisic som kunne smile bredt i kveld. På tribunen satt mor, far og søster.

Far, mor, sønn og datter Jurisic hadde en god søndag i Sparebanken Sør. Kristijan leverte 48% redninger mot Nærbø og søster Martina og hennes Bærum vant 23-19 over Grane Arendal tidligerwe på dagen.

-Før kamp sa jeg til Ivan (red.anm: målvaktskollega Eres) at jeg ikke følte meg helt i slag, men det ble med tanken, gliser Kristijan Jurisic.

21 redninger
For dette var kampen med stor K for Kristijan Jurisic. Nærbø-spillerne ble nærmest paralysert av bæringens 21 (!) redninger på den offisielle statistikken. Redninger som Nærbø-spillerne plukket opp er ikke med den offisielle statistikken, noe som betyr at tallet var reellt langt høyere. I historiebøkene vil det stå 48% redninger mot Nærbø.
– Årsbeste?
– Ja, flowen kom raskt og da var rytmen god. I andre omgang fikk jeg samme gode start og da var det bare å fortsette, gliser han.

Best
For uten Jurisic kunne kampen endt annerledes. For jærbuene ledet 13-11 til pause.
– Førsteomgangen var svak og det var bare triste greier, sier han.
– Hang semifinalen igjen i hodet?
– Jeg kan bare snakke for min egen del, men jeg var klar på vanlig vis, svarer han.
Det kan ingen ta fra bæringen i kveld. For i andre omgang leverte han varene til stående applaus fra publikum.
– Jeg er både fornøyd og misfornøyd. Det er selvsagt gøy å føle rytmen og flowen for egen del bak der, men vi vinner på en dårlig dag. Vi har tapte slike kamper tidligere denne sesongen, sier han og tenker på tapet mot Fjellhammer og poengtapet mot Kolstad på hjemmebane.
For Jurisic var ikke så høyt oppe han personlig hadde grunn til å være etter seieren i kveld. Spillerne fikk høre hans mening og engasjement flere ganger gjennom kamper.
– Vi må rett og slett kreve mer av oss selv. I dag står jeg bra og det blir det også min jobb å få gutta opp noen hakk. I andre omgang var det bedre, men vi må jobbe videre med det meste, avslutter kveldens soleklare man of the match, Kristijan Jurisic.