NÆRBØ SØNDAG:- Vi møter et lag som løper nonstop – ØIF Arendal

NÆRBØ SØNDAG:- Vi møter et lag som løper nonstop

Det handler om å komme seg hjem og ikke minst bevise at vi er et opplag. Det fastslår Jørg William Fiala Gjermundnes før søndagens håndballfest i Sparebanken Sør Amfi.

Jørg William Fiala Gjermundnes gleder seg til bevise at ØIF Arendal er et topplag mot Nærbø i Sparebanken Sør Amfi søndag kveld. Her avbildet med familien hans som alltid følger Jørg William fra tribunen.

-Nærbø spiller en hurtig og bra håndball. Det er et bra lag som har spilt sammen lenge og kjenner hverandre godt. Nå møter vi et lag i toppen og må bevise at vi skal være et bedre lag, fastslår Jørg William Fiala Gjermundnes dagen før Nærbø venter i Sparebanken Sør Amfi.

Nullstille cupfest
Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal-spillerne hadde ett oppdrag gjennom fredagen: Få nullstilt hodene etter cupfesten i Lørenskoghallen torsdag kveld. For tabellmessig og spillmessig tyder mye på at Nærbø er et bedre lag enn Fjellhammer. Jærbuene imponerte voldsomt i serieåpningen og sto med fem strake seire. Etter dette har det blitt langt mer krevende for Tord Haugseng og det fremadstormende jærbuene. ØIF Arendal har også en semifinale fra cupen i fjor å revansjere når Sparebanken Sør Amfi pyntes til fest søndag klokken 18.
– De er flinke til å løpe, så det handler egentlig om å komme seg hjem i forsvar etter at vi har skutt. De løper og det kommer til å bli en kamp med mye tempo, spår han.
Nærbøs høyrekant Theodor Svensgård har vist en solid form gjennom hele oktober og ble belønnet med plass på månedens lag for oktober. Han har løpt inn 39 mål før søndagens batalje i Sparebanken Sør Amfi. På månedens lag for oktober kom også tre ØIF Arendal-spillere; Mario Matic, Olaf R. Hoffstad og Frederik Børm.

Kan ikke hvile
Den unge kristiansanderen, som kom på månedens lag i Rema 1000 i september maner til å holde trykket oppe, selv om torsdagens semifinaleseier var et høydepunkt som løftet publikummere, spillere og en hel by.
– Det er utrolig viktig at vi faktisk ikke slår oss på brystet med torsdagen, men jobber videre og jager det neste målet hele veien. Nærbø er et solid lag og vi må være til stede. Det er vår jobb og vi må bevise, avslutter en kampklar Jørg William Fiala Gjermundnes som har satt inn 36 mål så langt i Rema 1000-ligaen.
ØIF Arendal ligger på 3.plass før helgens serierunde med 13 poeng, mens Nærbø har sanket sammen 12 poeng og innehar femteplassen.

Har du ikke kjøpt billetter til søndagens kamp i Sparebanken Sør Amfi? De kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden.