NÆRBØ SØNDAG:- Har Haugseng noe lurt på gang i Arendal? – ØIF Arendal

NÆRBØ SØNDAG:- Har Haugseng noe lurt på gang i Arendal?

Det er Jærbladets inngang og spørsmål før morgendagens håndballfest i Sparebanken Sør Amfi.

Det blir ofte hett når ØIF Arendal og Nærbø møtes. I morgen møtes lagene igjen i Sparebanken Sør Amfi. Arkivfoto: May-Elin Aunli.

– Vi har aldri vunnet en tellende kamp i Sør Amfi, men i fjor føler jeg vi nærmet oss. Vi får en svært tøff utfordring. Vi
fikk noen gode opplevelser før pausen (red.anm: kamppausen for Nærbøs del), og det gir selvsagt selvtillit, sier trener Rune Haugseng til Jærbladet fredag.

Den mangeårige Nærbø-treneren – og gamle eliteseriespilleren og landslagsspilleren – sier til Jærbladet at torsdagens semifinale mellom ØIF Arendal og Fjellhammer, kan gi ØIF en fordel.
– At ØIF får en kamp før de møter oss, kan være en fordel for dem. De kommer i kampmodus igjen etter pausen,
mens vi bare har trent siden ØIF Arendal tapte sin forrige hjemmekamp i eliteserien, mot Fjellhammer, men slo voldsomt tilbake med 18-målsseier borte mot Bækkelaget for to uker siden, sier Haugseng ifølge Jærbladet i forbindelse med morgendagens forventede batalje i Sparebanken Sør Amfi.
Haugseng trekker også frem ØIF Arendals spillermønster som han mener er endret.
– ØIF Arendal har fått et nytt spillemønster. Mario Matic styrer dem veldig godt i midten og så har de fått inn Fredrik Børm, en svært dyktig linje- og forsvarsspiller, som binder laget kraftig sammen. Han var ikke med da de tapte mot Fjellhammer, sier Haugseng til avisen.

Gjestene fra Jæren stiller uten danske Lasse Hamann-Boeriths. Han r fortsatt skadet, melder Jærbladet.

NB: Billetter til søndagens kamp mellom cupfinale-klare ØIF Arendal og Nærbø kjøper du i ØIF-appen eller på på nettsidene her.