KAMPDAG: – Vi blir pustet i nakken – ØIF Arendal

KAMPDAG: – Vi blir pustet i nakken

Selv om Svermen svever på sin cupfinalesky, blir det hverdagsfest søndag. Da handler det om å være til stede, hvis ikke vil jærbuer benytte seg av anledningen til å stoppe festen.

Det er ikke bare spillerne som venter på Nærbø i kveld. Svermen er også klare.

Vi svever litt på en sky enda! At vi endelig lykkes og kan planlegge romjul i Oslo er fantastisk, vi har lengtet etter en ny cupfinale i mange år! Heldigvis for oss supportere, skal det spilles mange kamper før den tid. Det nytter ikke å hvile! Kveldens motstander Nærbø puster oss i nakken. De ligger kun ett poeng bak oss. 

Vi vet det er mange som venter i spenning på info om cupfinalen, som ønsker billett til denne.  Vi er spent, hvor mange vil sitte ringside i kveldens kamp? Når våre håndballhelter spiller de store kampene er det virkelig rift om billettene, «alle» vil være med på festen. Nå er det viktig å huske på alle kampene som må spilles for å få muligheten til å spille om edelt metall. For oss handler det om å støtte laget i alle kamper. Om det er serie, e-cup, NM eller sluttspill spiller ingen rolle. Om det er mot tabelljumbo eller serieleder spiller heller ingen rolle. 

Nå er det Nærbø som gjelder – laget som tok fra oss cupfinaledrømmen ifjor! De har alltid minst én hardtskytende Haugseng på banen, de har lokale spillere som har spilt sammen siden barndommen og de har laget trøbbel for oss flere ganger tidligere. Kampfølelsen er på plass – den uroligheten som alltid melder seg.

Vi har store forventninger både til oss på tribunen og gutta på banen. Kan vi gjenskape stemning og engasjement fra semifinalen i Lørenskoghallen hvor samtlige Øif-supportere slapp alle hemninger og ga alt? Vi vet det gir spillerne ekstra energi, vi vet at ekstra bråk og støy når motstander har ballen påvirker, det er bare å sikre seg billett og gi alt! På banen forventer vi å se spillere som blør for drakta, som kriger om hver eneste ball, som jobber for hverandre, jubler opp til supporterne og fyrer opp stemningen! 

ØIF Arendal inviterer til skummel håndballfest, Sparebanken Sør Amfi er pyntet, det er gratis inngang til alle som kler seg i Halloween-kostyme, ifølge Leif Gautestad trenger ikke den ene av oss (Kari ) kostyme… 

Vi gleder oss til å hylle heltene våre fra semifinalen atter en gang, bli med da vel!

GOD KAMP!

Svermen-hilsen fra Kari og Ingrid Sunde!