KAMPDAG! Dagens statistikk! – ØIF Arendal

KAMPDAG! Dagens statistikk!

Når Nærbø står klare i Sparebanken Sør Amfi i kveld, er det ØIF Arendal-spillerne som har litt å revansjere.

For det er 367 dager siden Nærbø slo ut ØIF Arendal i semifinalen i NM med 30-25 i Nye Loen Arena. Den gang vant jærbuene fortjent etter en heroisk innsats mot våre gutter, som var forhåndsfavoritter. I cupfinalen ble det stopp for Nærbø mot Elverum i romjula i fjor.

Ser vi nærmere på hjemmekampene de siste årene har ØIF Arendal et klart overtak før kveldens kamp i Sparebanken Sør Amfi. I oktober i fjor ble det hele 32-23 i en kamp der Sondre Paulsen ble toppscorer med seks mål. I fjor vår vant ØIF Arendal 32-28 i Sparebanken Sør Amfi. I 2018 ble det 33-24, mens det ble voldsomt med mål i 2016 da måltavla viste 36-26. Den største seieren kom derimot på Jæren i 2015. Da vant ØIF Arendal hele 43-20.
Selv om statistikken over tid viser fordel ØIF Arendal, er fjorårets tap i semifinalen i NM og ikke minst Nærbøs sesongåpning noe som gjør gammel statistikk overflødig.

Nærbø var ubeseirede i Rema 1000-ligaen etter fem serierunder, men kommer til Sparebanken Sør Amfi med en meget sterk 33-30 seier over Runar Sandefjord fra forrige serierunde friskt i minne.

Nærbø ligger på femteplass med 12 poeng før kveldens kamp. ØIF Arendal ligger på 3.plass med 13 poeng.

Har du ennå ikke kjøpt billett til kveldens kamp som starter klokken 18:00?
Trykk her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/519 eller kjøp billett/billetter i ØIF Arendal-appen.

God kamp!

Statistikken er funnet frem av Knut Magnus Larsen.