TRE (!) ØIF ARENDAL-SPILLERE PÅ MÅNEDENS LAG I OKTOBER – ØIF Arendal
logo

TRE (!) ØIF ARENDAL-SPILLERE PÅ MÅNEDENS LAG I OKTOBER

Hele tre ØIF Arendal-spillere ble i kveld tatt ut på månedenes lag i Rema 1000.

NETTREDAKSJONEN KOMMER TILBAKE MED FLERE REAKSJONER UTOVER KVELDEN.

Ikke mindre enn tre spillere i rødt og sort har blitt fått plass på månedens lag i Rema 1000-ligaen for oktober måned. Dermed stikker ØIF Arendal av med tre av syv spillere på månedens lag. Dermed fortsetter den fine trenden med ØIF-spillere på det prestisjetunge laget. I september ble Kristijan Jurisic og Jørg William Fiala Gjermundnes tatt ut.
ØIF Arendals Mario Matic, Frederik Børn og Olaf R. Hoffstad ble alle plukket ut på oktober-laget.

Månedens lag for oktober ble offentliggjort i håndballprogrammet #TettPå i ettermiddag. Lagene er tatt ut basert på tilbakemeldinger fra trenere, statistikk og fagjury i hall, skriver Norsk Topphåndball til oifarendal.no.

ØIF Arendals vandrende håndballbibliotek, Mario Matic, har levert en forrykende høstsesong i ØIF Arendal-drakta. Stavanger-karen har dirigert det meste som har skjedd fra sin posisjon som playmaker. Matic ble også tatt ut på rekruttlandslagets samling i Polen i forrige uke. Han har også klart kunststykket å servere flest assists i samtlige kamper han spilte i oktober måned. Ikke overraskende ble også vår forsvarsgeneral Frederik Børm også tatt ut, selv om han måtte sitte på benken i en av kampene i oktober (hjemme mot Fjellhammer). Hans forsvarsspill i kombinasjon med stadig flere scoringer i angrepspillet har blitt lagt merke til.

Frederik Børm (t.h) ble i dag tatt ut på månedens lag i oktober i Rema 1000-ligaen. Til venstre står Fredrik Venemyr. Bildet er tatt etter 40-22 seieren borte mot Bækkelaget.

Den tredje ØIF Arendal-spilleren som ble funnet verdig en plass, er venstrekant Olaf R. Hoffstad. Vestfoldingen har levert en finfin oktober i ØIF-drakta, både defensivt og offensivt. Førsteomgangen borte mot Bækkelaget på tampen av måneden var outstanding.

Elverumsmålvakt Emil Kheri Imsgaard, venstreback Trym Korperud Johnsen (Bækkelaget), høyreback Christoffer Rambo (Runar) og Nærbøs høyre kantspiller Theodor Svensgård er de øvrige spillerne på månedenes lag.

Rambo var også med på månedens lag i september. Nærbøs høyrekant Theodor Svensgård skal Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal få brynt seg på kommende søndag når nettopp Nærbø gjester Sparebanken Sør Amfi.