Finn frem Halloween-kostymet og sikre deg gratis inngang! – ØIF Arendal

Finn frem Halloween-kostymet og sikre deg gratis inngang!

Gratis godteri, leker for barna, kåring av beste kostyme og gratis inngang til alle som kler seg ut i halloween-kostyme. Det er duket for en skummel håndballfest!

-Hallen er pynta og rigget for en skikkelig halloween-håndballfest. Godteriet er på plass og nå kan spøkelser og det som verre er bare komme, smiler arrangementsjsef Per Carsten Michelsen til oifarendal.no.

Skremte jærbuer?
Om Nærbø blir skremt er ikke kjent i skrivende stund, men en hall full av halloween-effekter, små og store ikledd sine beste skumle kostymer som gir gratis inngang, gratis godteri og kåring av det skumleste – eller fineste – halloween-kostymet i pausen, gjør sitt for at hallen bør fylles bør randen søndag kveld. Søndagens kamp er også en skremmende god anledning til å hylle cupfinale-klare ØIF Arendal-gutter.
– Det er selvsagt gratis inngang også for voksne som kler seg ut. Det er absolutt lov for voksne å dra den helt ut, humrer Michelsen som også kan berette om leker for barna i hallen.
-Vi har en egen jury som vil finne og kåre det beste kostymet. Av erfaring vet vi at det blir har konkurranse om akkurat det, smiler han.
Med andre ord:
– Alt er klappet og klart for en skremmende opplevelse utenfor banen og en herlig opplevelse på banen, men det siste må Sondre Paulsen, Mario Matic og resten av spillerne ta seg av, avslutter arrangmentssjefen til oifarendal.no.

De blir uansett skremmende bra! Og, hvis du titter litt ekstra nøye på bildet over vil du legge merke til at blant annet Coca Cola og Pizzabakeren er blant kampsponsorene i morgen. Kanskje de har noen smaksprøver på lur i hallen?

Har du ikke kjøpt billetter til kampen? De kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden! Kampen starter klokken 18 i Sparebanken Sør Amfi!