KAMPDAG: – Vi møter et lag som spiller med hjertet – ØIF Arendal

KAMPDAG: – Vi møter et lag som spiller med hjertet

Etter torsdagens cupfest er det hverdagsfest mot Nærbø klokken 18 i kveld. Nøyaktig er kveldens avgjørende punkt, analyserer André Jørgensen Hofstøl.

André Jørgensen Hofstøl og trenerkollega Luka Panza brukte fredagen til å gjennomgå Nærbø på video.

– Mot Fjellhammer gikk det som planlagt. Vi la en plan som ble fulgt til punkt og prikke. Vi må spille med samme engasjement mot Nærbø i kveld, fastslår André Jørgensen Hofstøl som fredag ettermiddag samlet spillerne til taktikk- og videogjennomgang av kveldens motstander.

Få timer i eufori
Det ble med andre ord ikke mange timene med jubel Jørgensen Hofstøl og Panza tillot spillerne før hverdagen var tilbake. For det er ingen vei utenom målrettet, hardt og strategisk arbeid mellom, før, gjennom og etter hver en eneste kamp. Hvis ikke står det en rekke lag klare til å slå kraftig nedenfra – som Nærbø.
– Nærbø er et lag som spiller med hjertet og aldri gir seg. De har også fått frem et par veldig gode spillere, advarer Jørgensen Hofstøl.

ØIF-sjefen har som de fleste andre fått med seg Andreas H. Haugseng, Tord Haugseng, Theodor Svensgård, John Thue og resten av Nærbøs unggutter – eller nå kan vel kalles menn – sin utvikling de siste årene. ØIF Arendal fikk smertefullt erfare nettopp denne i forrige sesongs semifinale i Nye Loen.
– Vi må være nøyaktig i alle spillets faser og være helt nullstilt etter semifinalen. Dette er noe vi bruker tid, men det går slag i slag med kamper. Derfor er akkurat den biten noe spillerne er godt vant med.
– Dette blir ingen lek?
– Absolutt ikke, svarer André Jørgensen Hofstøl.

ØIF Arendal har 13 poeng, mens Nærbø ligger rett bak med 12 poeng.

HAR DU IKKE KJØPT BILLETTER TIL KVELDENS KAMP? BILLETTER KJØPES I ØIF-APPEN ELLER HER PÅ NETTSIDEN.